Prima pagină » Budăi: PSD a realizat o guvernare pentru fiecare român, fără discriminări!Iohannis și PNL vor să preia puterea prin dezbinarea românilor!

Budăi: PSD a realizat o guvernare pentru fiecare român, fără discriminări!Iohannis și PNL vor să preia puterea prin dezbinarea românilor!

0

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi a declarat astăzi că în mod iresponsabil, KlausIohannis declară război unei părți a românilor și vrea desființarea PSD. „Klaus Iohannis speră să câștige prezidențialele prin lovituri de forță și prin dezbinarearomânilor, dar nu va reuși. În loc să fie garantul unității naționale, așa cum îi cere Constituția,dânsul se declară în război cu românii care sunt alături de PSD. Sunt milioane de oamenicinstiți și muncitori care susțin PSD și care au un nivel de trai mai ridicat în urma măsuriloradoptate de guvernul condus de Viorica Dăncilă. A cere excluderea lor din România este unmesaj care stigmatizează o largă categorie de cetățeni și incită la ură și violență socială!”, adeclarat Marius Budăi.În ciuda declarațiilor iresponsabile ale președintelui Iohannis și susținătorilor săi din PNL, Româniaa progresat sub guvernarea PSD la toate aspectele, dar în special în ceea ce privește creștereanivelului de trai pentru fiecare român. Economia a crescut, salariile, pensiile, alocațiile și bursele aucrescut în mod real, impozitele au fost reduse, antreprenorii români au beneficiat de programesuport pentru dezvoltarea de noi afaceri, iar fermierii din fiecare zonă a țării au fost sprijiniți pentrua-și valorifica produsele. „Iohannis și PNL sunt în război cu pensionarii și bugetarii cărora vor să le taie veniturile, cutinerii care lucrează în domeniul IT și pe care vor să-i impoziteze, cu administrațiile localecărora vor să le taie banii pentru programele de dezvoltate locală. În loc să lupte pentru toțicetățenii țării, Iohannis și PNL luptă împotriva unei părți a românilor, cei care susțin PSD și auun nivel de trai mai bun după 3 ani și nu-i susțin pe ei. Românii nu trebuie să dea toată putereaîn mâinile unui singur om și unui singur partid. Iohannis a schimbat majoritatea parlamentară,iar în curând va controla guvernul. El trebuie oprit la vot și nu trebuie reales președinte”, asusținut ministrul Muncii și Justiției Sociale.Marius Budăi consideră că alegerea candidatului social-democrat Viorica Dăncilă în funcția depreședinte al României este singura garanție că salariile, pensiile, alocațiile, indemnizațiile și toatedrepturile românilor, câștigate în ultimii trei ani, nu vor fi tăiate.

CMF: 31190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *