Unora li s-a acrit de politica din Romania. Vezi care este solutia lui Romanescu

Primarul comunei Paltinis din Botosani, Costel Romanescu, s-a pozat cu Mircea Diaconu, la Bucuresti, in sediul ALDE si a declarat public solutia la dezinteresul romanilor fata de politica si politicieni. “

În timp ce unii oameni politici se fac vizibili mai mult prin postările din mediul online, unii aruncă cu noroi în adversarii politici, unii fac pură demagogie, alții fac politică la colțul blocului… o altă categorie de politicieni au decis să facă o politică corectă, o politică ce îi poate motiva pe mulți oameni simpli. Am colegi în ALDE cărora li s-a acrit de modul de a se face politica în România, doresc să se implice, și să dovedească astfel, că un partid politic poate să construiască și să crească!
Asemeni oamenilor ce progresează, #ALDE dovedește pe zi ce trece că este din ce în ce mai puternic! Precum s-a observat în ultima perioadă, în județul Botoșani sunt destule persoane optimiste, ce își doresc să construiască, persoane care au o mare experiență în domeniul politicii în spate și sunt dornice să se înscrie în ALDE!
În timp ce toată lumea se plânge de o Românie care nu mai satisface pe nimeni, există o singură modalitate prin care oamenii își pot exprima indignarea într-un mod util; acesta este votul! Prin urmare, vă invit să mergeți la vot și să alegeți inteligent! Mircea Diaconu – președinte al României!”, a spus Costel Romanescu, unul dintre cei mai iubiti primari, proaspat numit secretar coordonator al ALDE Botosani.

1 thought on “Unora li s-a acrit de politica din Romania. Vezi care este solutia lui Romanescu

  1. Tupeu de impostor. In fața unor asemenea specimene rămâi fară glas. Partea proastă este faptul că sunt votați iar când dai votul unuia ca el, trebuie să fii conștient că fiii si fiicele tale vor avea de lucru doar in Spania și Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *