Prima pagină » Dezvăluiri ȘOC despre Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, candidatul independent (și nu prea), susținut de două partide pentru candidatura la prezidențiale, ajunge astăzi la Botoșani. La ora 13.00 acesta va merge pe Pietonalul Unirii la o întâlnire cu cei care vor vrea să îl vadă. Actorul care vrea să conducă România, Mircea Diaconu, are și ceva hibe prin trecutul său. Evoluția sa, absolut demnă de ”Filantropica”, este presărată de mici can-can-uri care pot face diferența între UN OM – în accepția de ”unicul”, sau UN OM – în accepția ”neica nimeni”. Lucrurile mai puțin cunoscute botoșănenilor și majorității locuitorilor din arealul Moldovei (Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui, Neamț, Bacău) vor fi prezentate cu foto, video și date în ediția de vineri a Curierului Satelor. Precizăm că tot ce vom scrie, pozitiv sau negativ, nu are nicio legătură cu partidele care îl susțin. Sau, mă rog, ar trebui să nu aibă…cu excepția faptului că în mod sigur va avea loc un transfer de imagine, de încredere/neîncredere de la Mircea Diaconu la … susținătorii partinici.

Așadar, vineri, 10 minute de lectură pe www.curierulsatelor.ro/wp vă va ajuta să decideți dacă îl veți vota sau nu pe Mircea Diaconu.

Notă: În săptămâna care urmează, Curierul Satelor pregătește alte dezvăluiri și despre ceilalți candidați. Pentru că… e vremea lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *