Un viceprimar, arvunit deja de Țurcanu, zdruncină ”tronul” lui Șoptică

Cosmin Drob este viceprimar liberal al comunei Păltiniș, acolo unde primarul care și-a dat demisia cu mult timp în urmă din PNL a devenit vicepreședinte al ALDE. Viceprimarul nu se dezice de PNl. În mod sigur pentru a nu-și pierde mandatul de viceprimar. Ba chiar continuă să promoveze candidatura lui Iohannis. Dar nici Florin Țurcanu, vicepreședinte al ALDE și strategul din spatele noii organizații ALDE, nu s-a dezis vreodată de liberalism. Ba dimpotrivă. Atunci când a cerut să fie reprimit în PNL i s-a spus că imaginea sa ar aduce prejudicii PNL-ului. Și atunci Țurcanu și-a jurat în barbă că trebuie să se convingă și el cât poate prejudicia PNL. Și a preluat ALDE, prin Roxana Anușca Țurcanu, contribuind zilnic la destructurarea PNL în teritoriu. Viceprimarul Cosmin de la Păltiniș a avut o reacție dură față de liderul liberal de la Botoșani, considerându-l deja un pierzant care nu știe să își păstreze demnitatea.

”Nu este de mirare că în ziua de astăzi, nu mai ține nimeni cont de demnitate!… Unor politicieni le place să dea doar directive, să ne arate că ei pot face orice pentru propriul interes, ținând lumea cu bună știință în propriile lor privilegii materiale!
Mentalitatea după care se ghidează o mare parte dintre politicieni este că prea multă libertate strică! Aceștia nu mai țin cont de părerea cetățeanului ce l-a votat, cel căruia s-a încrezut inițial în promisiunile făcute în campaniile electorale și care a sperat că urcându-l pe candidatul de la momentul respectiv “pe tron”, el nu va uita de tot și de toate! Nu mai perturbați oamenii cu planurile propriilor voastre interese, dragi politicieni! Din moment ce un întreg județ nu îți va încredința votul pentru Președinția la Consiliul Județean, ce te face să crezi că îți va oferi votul ulterior, pt a te desemna parlamentar?!
Un pierzant trebuie să aibă moralitatea, omenia și demnitatea necesară de a se retrage din moment ce nu este dorit de prima dată!”, a susținut public viceprimarul din Păltiniș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *