VIDEO Strigătul tinerilor pentru toți politicienii s-a auzit prin vocea unei copile de 14 ani. Vezi ce așteaptă tinerii de la clasa politică

Are doar 14 ani, este elevă la un liceu prestigios din Botoșani și trece prin drama copiilor cu părinți plecați la muncă peste hotare. La un eveniment cultural cu valențe socio-politice, micuța elevă Teodora a dat glas năzuințelor tinerilor din aceste vremuri.
”Generația de astăzi își dorește foarte multe lucruri. Chiar dacă nu arată. Mai presus de prejudecățile pe care unii le au față de noi, noi ne dorim o schimbare în țara pe care o avem. Ne dorim să trecem acest prag al unei generații care a prins vremuri de comunism… Ideia este că generația tânără își dorește o schimbare. Vorbesc din perspectica unui copil care are un părinte plecat în străinătate. Eu personal îmi doresc ca părinții mei să nu mai facă astfel de gesturi, astfel de sacrificii, pentru că nu este ușor. Îmi doresc să avem drepturi și să fie respectate și îmi doresc să existe libertate de exprimare. Pentru că, la fel cum ați spus și dumneavoastră (n.r: George Simion), cei care sunt puternici sunt …faultați. Ne dorim să trecem pragul dintre generații și ne dorim să luăm ce este mai bun. Știu că istoria se repetă și ne dorim să nu se mai repete. Cred că toți tinerii din ziua de astăzi, mai mult sau mai puțin, ne dorim să facem această schimbare. Mulțumesc Domnului că există oameni maturi, oameni care au puterea să schimbe ceva și care își asumă anumite lucruri”, a susținut Teodora Grumeza, la o lansare de carte a unionistului George Simion. Și aplauzele nu au întârziat. Bine ar fi ca vocea ei să îndemne și la acțiune, nu doar la aplauze contemplative. Aviz celor ce se joacă cu destinele țării și ale oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *