Un primar din Botoșani strigă că a dezvoltat comuna cu ajutorul PSD, în ciuda dezinformărilor opoziției

Un primar din Botoșani strigă că a dezvoltat comuna cu ajutorul PSD, în ciuda dezinformărilor opoziției 1
3 / 100 SEO Score

Supărat că partidele care au bătut palma pentru demiterea guvernului Dăncilă minimalizează reușitele PSD, primarul comunei Văculești din județul Botoșani a ținut să explice celor care l-au ales să le gestioneze destinele că nimic nu ar fi fost posibil fără PSD și guvernul Dăncilă. Acesta a enumerat pentru comunitatea sa care sunt investițiile din comună realizate cu sprijinul social democraților. Bineînțeles, mesajul său se încheie cu îndemnul la vot în acord cu inima. ” În ultima vreme adversarii politici ai PSD încearcă să inoculeze ideea că în ultimii ani Guverul Dăncilă nu a făcut mare lucru și că, atât la nivel național cât și la nivel local, suntem într-o situație ”dezastruoasă”.
”Nu s-a făcut nimic” este o expresie pe care acoliții unor partide o utilizează cu frenezie pentru a încercă să vă convingă (desigur, fără alte argumente) că guvernarea PSD nu și-a făcut treaba.
Desigur, în toată această campanie de dezinformare și munca aleșiilor locali PSD, în frunte cu primarul, este luată în derizoriu.
Pentru o bună informare și cunoaștere a realizărilor din Comuna Văculești făcute cu sprijinul Guvernului condus de doamna Viorica Dăncilă și a proiectelor în curs de realizare sau în curs de aprobare, postez cele două fotografii.
Toate proiectele realizate, în curs de realizare sau în curs de aprobare au în spate o muncă de trei ani și vor contribui la modernizarea și dezvoltarea pe termen lung a Comunei Văculești.
Da! Toate aceste au fost posibile datorită strategiei adoptate de Guvernul României condus de doamna Viorica Dăncilă!
Din acest motiv vă rog șă veniți la vot și să votați candidatul PSD pentru președinția României!
Votați cu inima! ”, a postat pe pagina sa de socializare primarul comunei Văculești, Sorin Marian Gînga.

Un primar din Botoșani strigă că a dezvoltat comuna cu ajutorul PSD, în ciuda dezinformărilor opoziției 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *