WOW Secretul european care îl afectează pe fiecare român. Vezi ce te așteaptă și ce spune liderul Tomac despre salariul minim european și Europa Federală VIDEO

Participant la o întâlnire a PMP-iștilor la Gura Humorului, Curierul Satelor a cerut liderului Eugen Tomac, europarlamentar, să spună tuturor românilor ce îi așteaptă și ce li se pregătește la nivelul Europei. Ținta discuției a fost salariul minim european despre care, până acum, nimeni nu a avut vreun interes să spună ceva. Președintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat dacă salariul minim european este o ideie sau o iminență și ce implicații poate avea acest proiect pentru societatea și economia românească. ”Într-adevăr, chiar în aceste zile, Comisia Europeană a lansat seria de dezbateri, discuții cu partenerii sociali. De fapt, este un proiect mai vechi, de doi ani de zile, care vizează această temă, salariul minim european. Lucrurile trebuiesc privite prin următoarea cheie. Nu discutăm despre un salariu universal aplicat în toată Uniunea Europeană, ci despre taxe și modul cum va fi taxat lucrătorul european. Este o regândire a pachetului ce ține de taxare a muncii, astfel încât să se stimuleze mărirea salariilor. Pentru că discrepanța în interiorul Uniunii este foarte mare în ceea ce privește nivelul de salarizare. Este o măsură bună, cred că este o măsură care arată foarte clar spre ce direcție se îndreaptă Uniunea Europeană. Toată lumea a spus că proiectul de a crea o Europă Federală este aproape imposibil, pentru că sunt foarte multe diferențe în interiorul statelor. Ei, uitați-vă că Europa se îndreaptă spre acest proiect și acestea sunt primele măsuri. Dacă ai salariul minim european, dacă ai o pensie minimă europeană, acestea sunt decizii pe care Uniunea Europeană le ia deja cu acest scop. Sigur că e un proces extrem de complex”, a declarat, la Gura Humorului, Eugen Tomac, președinte PMP și europarlamentar.

1 thought on “WOW Secretul european care îl afectează pe fiecare român. Vezi ce te așteaptă și ce spune liderul Tomac despre salariul minim european și Europa Federală VIDEO

 1. Se urmărește îngenuncherea tuturor patronilor români și trecerea la noua orânduire bazată pe o dezvoltare a giganților multinaționale care deja au ajuns la deținerea a peste 50% din economia românească. Tomac este un papagal de doi lei care nu știe nici măcar să mintă, și nu are curajul să spună adevărata tragedie cu care se va confrunta omul de rând din România. Pentru acesta am să vă spun cum stau lucrurile ca să nu vă mai bucurați de marele eșec românesc. Încă de la început trebuie să avertizez snobii să se lase de această teorie a chibritului, care este foarte nocivă pentru societatea românească. Salariul minim european este de 1200 de Euro la care se adaugă taxele în valoare de 638 de Euro taxe către stat pentru fiecare muncitor în parte. adică: suma de 1838 euro pentru fiecare muncitor, angajat cu acte în regulă. Evident că această lege nu poate veni doar pentru salarii, ci va veni în mod explicit și pentru pensii.
  Cu toții cred că știți că avem un aparat de stat destul de stufos care este întreținut de către clasa expluatată, adică muncitoare și de mediul privat din România.
  Deci beneficiarii direcți ai acestei măsuri vor fi:
  Pensionarii și în special Pensionarii cu pensii speciale;
  Cadrele Militare;
  Cadrele Medicale;
  Cadrele Didactice;
  Administrația Publică; și absolut toți bugetarii cei care nu se află în sectorul productiv.
  De cealaltă parte la polul opus muncitorii și angajații în sistemul privat care vor trebui să muncească de 5 ori mai mult pentru ca pensiile și salariile acestora să fie mărite. Angajatorii autohtoni vor închide în cel mai scurt timp orice fel de activitate pe motivul impotenței realizării unor profituri considerabile ca să-și permită plata către stat (ANAF) a taxelor pe salariile unor oameni care deși muncesc sunt puși la zid de incompetența politicienilor din România.
  Hai să facem un scurt generic a unei firme private românești și în special a IMM-urilor care au sub 5 muncitori și care până acum plăteau statului taxele pentru un salariu minim pe economie, datorită lipsei integrării pe piața românească invadată de Multinaționale. Dacă până acum scoteau din buzunar 851 de euro pentru un angajat, mâine vor trebui să plătească 1012 Euro în plus? De unde îi va scoate?
  Credeți că europenii și parlamentarii gen Bronozaurul de Tomac vor plăti ei această diferență pentru fiecare muncitor român în parte? Ei bine Bruxellul dorește ca prin această măsură să elimene absolut orice patron român de pe piața muncii iar locul lor vor fi luat în cel mai scurt timp de serviciile Multinaționalelor care vor termina orice speranță a românilor care doresc a face ceva la ei acasă. Să spunem că muncitorii vor migra spre locurile sigure de muncă adică vor părăsi de urgență patronii români și vor munci în țara lor la patroni străini, care atunci când vor face datorii mari către statul român prins în evidență cu aceste sume uriașe vor pleca sau își vor schimba numele societății precum Wieshofer Industri. Cine va avea de suportat această mărire nejustificată? Pentru a adânci și mai tare rana vor împrumuta bani de pensii, salarii bugetare și asistențe sociale și atunci când România nu va mai putea face față va fi decretată starea de urgență și vom munci pe brânci pentru a plăti prostiile unuia ca NEIACA NIMENI EUGEN TOMAC și alții pe care poporul snob și naiv s-au înghesuit să-i voteze. Felicitări celora care au candidat pentru PMP, PNL, și alte partide criminale din România:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *