Video incredibil Cel mai mare viaduct din Europa se află în România dar noi mergem prin noroi. Adevărul despre autostrada Bechtel

Cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est se află în România. Dar românii continuă să meargă pe jos sau pe drumuri naționale de pământ. Unionistul George Simion a transmis redacției Curierul Regional un material unic. 250 de milioane de euro a costat realizarea acestui viaduct care traversează un lac. Dar Bechtel a primit mult mai mulți bani prin inginerii politice și birocratice. În 2003, guvernul Năstase a semnat unul dintre cele mai păguboase contracte pentru statul român pentru autostrada Bechtel. România a plătit până acum 5 miliarde de euro pentru 53 de kilometri de autostradă Bechtel, din cei 500 de km care trebuiau realizați. Supravegherea lucrărilor trebuia să se facă de către francezi. Firma franceză a avut ca director taman pe Clotilde Armand și a primit pentru aceasta 50 de milioane de euro. Autostrada este abandonată. Viaductul se termină într-un câmp. Și pare să rămână o fosilă peste veacuri a impotenței și corupției guvernelor din România. Contractul cu Bechtel a dispărut pe vremea Guvernului Șova. Vezi în clipul video de mai jos ce mai spune corespondentul nostru, George Simion.

De ce nu avem autostrăzi / Banii românilor FURAȚI

Avem cel mai mare viaduct rutier din această parte a Europei. E construit de peste 10 ani, dar nu mergem cu mașinile pe el. Și eu vreau autostrăzi și oprirea hoției, dar hai să vedem CINE NE-A FURAT ÎN ACEȘTI 30 DE ANI.

Publicată de George Simion pe Miercuri, 22 ianuarie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *