Nu mai este niciun minut de pierdut. PNL trebuie să renunțe la hârjoana politică și să guverneze. Vezi ce propune un senator din Botoșani

Respectul meu medicilor, asistenților și tuturor cadrelor medicale care în aceste zile sunt în slujba noastră ! #România intră în scenariul declarării stării de urgență, după cazul 100 de coronavirus.
 Ținând cont de gravitatea situației cauzată de răspândirea virusului COVID-19, solicit Guvernului condus de Ludovic Orban să emită DE URGENȚĂ hotărârea prin care să asigure condițiile optime pentru personalul medico-sanitar și auxiliar sanitar din cadrul tuturor unităților spitalicești implicate în acordarea serviciilor medicale generate de epidemia Coronavirus – secții și compartimente de boli infecțioase, structuri paraclinice, centre de testare în regim de urgență, alte structuri medicale și unități sanitare! Mă refer aici atât la asigurarea materialelor sanitare necesare gestionării crizei, cât și la salarizarea personalului medical și auxiliar prin acordarea de sporuri pe măsura riscului la care se expun acești angajați în desfășurarea activității.
 De asemenea, solicit Guvernului să asigure măsurile necesare pentru protecția și salarizarea personalului medical care realizează triajul epidemiologic, inclusiv în punctele de trecere a frontierei.
 Nu mai este nici un minut de pierdut! Guvernul PNL trebuie să renunțe la jocurile politice și să acționeze cu determinare și celeritate pentru a proteja sănătatea tuturor cadrelor medicale implicate în gestionarea crizei COVID-19!
 ACUM aveți guvern cu PUTERI DEPLINE! Luați măsuri serioase până nu este prea tâziu!

Senator Doina FEDEROVICI,

Președinte PSD Botoșani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *