Prima pagină » S.O.S pentru copiii hrăniți cu deșeuri în Spitalul Foamei

S.O.S pentru copiii hrăniți cu deșeuri în Spitalul Foamei

0

În patru ani ca și consilier local în Curtești, candidatul PNL la Primăria Curtești, Florin Plian a susținut proiectele Zonei Metropolitane. Comuna Curtești unde va fi primar prin voturile cetățenilor, după 27 septembrie, este componentă a Zonei Metropolitane. Locuind în această zonă, Florin Plian este direct interesatși de calitatea serviciilor medicale pe care le oferă spitalul județean și cel de copii.

După ce familia sa a trecut printr-un experiment revoltător privind calitatea serviciilor medicale și profesionalismul angajaților din spitalele botoșănene, după ce a aflat și de la alți părinți umilirea la care au fost supuși și bătăia de joc practicată față de copii în spitalele botoșănene, Florin Plian a decis că trebuie să ceară public explicații și chiar implicarea instituțiilor statului cu atribuții coercitive.

”Somez public pe președintele PSD Doina Federovici și pe doamna deputat Tamara Ciofu să ne comunice ce măsuri au luat în ultimii ani referitor la îmbunătățirea serviciilor de hrană oferite de managerii administrativi ai acestor spitale aflate sub coordonarea Consiliului Județean Botoșani. Până când cei somați vor considera că botoșănenii merită aceste clarificări, vă răspund eu. Ca tată al unui copil de 4 ani și care, cu puțin timp în urmă,  am constatat personal și am văzut cu ochii mei cum sunt supuși înfometării copiii internați care refuză integral hrana oferită de spital. Hrana refuzată nu întrunește condițiile olfactive și nutritive.

Mai mult decât atât, se prefac că totul e perfect și defilează prin spital cu poze alături  de sponsori și oficialități. Ca și cum nu ar fi suficient, se mândresc cu aparatura donată de fundațiile umanitare, sponsorizată din donații de la părinți (acel 2%) și uitată prin dulapuri. O hrană necalitativă înseamnă deșeuri, boli, risipă și malnutriție directă a copiilor și bolnavilor din spitale. Vă ofer spre exemplu un meniu dintr-o anumită zi, oferit copiilor din spital, pe care copilul meu l-ar refuza, inclusiv copiii dumneavoastră. În numele tuturor părinților, somez pe această cale candidații pentru Consiliul Județean să includă în programele electorale măsuri concrete privind îmbunătățirea hranei oferite de managerii spitalelor din municipiul Botoșani”, a explicat Florin Plian, tată, soț, prieten, salvator de vieți în anumite tragedii, OM și viitor primar al comunei Curtești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *