Zi de naștere dăruită familiilor sărmane. La mulți ani Emanuel Corduneanu!

În vremuri în care actul caritabil a devenit prilej de bravură sau simplă fanfaronadă, ori chiar ocazie de a spăla notorietatea pătată sau acoperirea unor venituri ilicite, un tânăr din Botoșani nu se lasă doborât de răutatea oamenilor care a devenit un mod de viață. Ziua sa de naștere o dăruiește unei familii nevoiașe. Și nu doar aniversarea sa. Tânărul altruist este la această oră, deja, în mijlocul familiei din comuna Dângeni, județul Botoșani, și cu un portbagaj de ”cele necesare” când nu ai de niciunele. Emanuel Corduneanu împlinește astăzi 33 de ani. Și a ales să-și dăruiască ziua de naștere și ce i-a permis buzunarul să cumpere pentru familia din Dângeni, la care, de altfel, a mai fost și în cursul anului trecut. Emanuel Corduneanu este fondatorul Asociației ”Susține-i pe cei de lângă tine”, după ce a activat o vreme la Centru Județean de Voluntariat.

“De ziua mea, am ales să ofer un zâmbet unei familii, voi sunteți cadoul meu.

Oferiți un zâmbet și o rază de speranță ori de câte ori puteți, veți zâmbi mai încărcați de emoție și de bucurie că ați reușit să faceți ceva în loc să stați pe margine. Alegeți să nu comentați ci să faceți bine iar dacă nu puteți, măcar nu faceți rău!

Le mulțumesc membrilor din asociație care au fost astăzi alături de mine.

Toți cei care doresc să sprijine în continuare acțiunile asociației noastre, o pot face donând într-unul din următoarele conturi:

Asociația „Susține-i pe cei de lângă tine”:

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501

IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

La mulți ani Emanuel Corduneanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *