Călătorește în Europa cu autocare etajate de la Romfour – video

𝗥𝗼𝗺𝗳𝗼𝘂𝗿 – 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹, 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗹𝗮 𝗔𝗱𝗿𝗲𝘀𝗮̆‼ Una dintre cele mai cotate firme de transport colete și călători a investit în autobuze etajate. Călătoriile în Europa vor fi de acum și mai plăcute pentru toți cei interesați de servicii de transport în condiții moderne.

Ne dorim să oferim cele mai sigure condiții de călătorie și un confort sporit, indiferent de rută. Iar modernizarea condițiilor de transport a fost mereu o prioritate. Iată ce #NOUTĂȚI ți-am pregătit pentru ca tu să te bucuri de drumuri confortabile și sigure alături de Romfour: Transportul se face de acum și cu autocare etajate de 80 de locuri, fabricate în 2016.

Flexibilitate la cumpărarea biletului – de acum poți achiziționa și prin plata cu #cardul, direct în autocar! Acces la INTERNET fără restricții pe tot parcursul drumului: youtube, Netflix, etc. Transportul SE FACE LA #ADRESĂ, asigurăm transfer de la autocar la adresă. Nu-ți face griji, te ducem acolo unde tu ai nevoie! Spațiu suficient la picioare și între scaune – pentru un confort sporit. ☑Prize pentru încărcarea telefoanelor.☑Fiecare autocar are 3 ȘOFERI și se ajunge mai rapid la destinație. ☑Autocarele sunt dezinfectate înainte și după fiecare cursă, fiind dotate cu lampă UV iar pasagerii Romfour primesc măști gratuite de fiecare dată. Alege și tu siguranța, confortul și călătorește cu plăcere alături de noi! Te așteptăm cu drag să străbatem Europa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *