O viață mai bună și speranță de viitor: cadoul de fiecare zi al unui primar pentru cetățeni

Într-o comună din județul Botoșani, primarul viceprimarul și echipa Primăriei și-au făcut un nărav cu care oamenii au început să se obișnuiască. Lucian Borfotină, secondat de Liviu Stănuc și o mână de angajați după chipul și asemănarea edilului, și-au făcut obiceiul de a face cadouri nesperate locuitorilor comunei Cristești. Și nu doar de Paște sau Crăciun. În fiecare zi. Pentru că este una dintre foarte puținele comune în care chiar se întâmplă ceva în fiecare zi. Darurile aleșilor locali sunt printre cele mai neobișnuite.

Nu este familie în comună care să nu fi fost vizitată de două-trei ori în decurs de un an, pentru a-i sprijini pe cei în nevoi, pentru a-i încuraja pe bătrânii singuri, cu diverse ocazii sau doar pentru a li se spune ”Bună ziua”. Dar, pe lângă pâine , sare, de-ale gurii sau hrană pentru suflet, edilul le face zilnic daruri neobișnuite. Astfel, în luna mai a acestui an, unul din cadourile Primăriei pentru localnici este finalizarea Căminului Cultural Cristești. ”În luna mai vă fi făcută recepția lucrărilor la Căminul Cultural Cristești, de către Compania Națională de Investiții, o clădire atât de necesară comunei noastre. Sperăm ca după aceasta pandemie sa ne putem întâlni cu toții în noua locație, unde vom putea organiza spectacole, piese de teatru și multe alte evenimente”, a adeclarat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

Alte exemple de cadouri neobișnuite, de zi cu zi, pentru cetățeni, sunt grădinița din satul Cristești , o investiție de 1.556.726 de lei și care este aproape de finalizare, sau profilarea și amenajarea drumurilor pietruite din satele comunei, îndeletnicire pe care arareori o vezi prin comunele județului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *