Câștigă un coș cu produse naturale #ÎsRomân

Un alt proiect al botoșăneanului Emanuel Corduneanu a strâns sub umbrela unui mic concurs mai mulți producători locali. În prag de sărbători pascale, aceștia vor oferi câte un coș cu bunătăți naturale, în cadrul unui concurs inedit. Fericiții câștigători vor fi anunțați după o tragere la sorți ce va avea loc la magazinul unuia dintre producătorii locali, cunoscut de acum peste granițele județului, Alemar, în Piața Mare Botoșani. Ceilalți producători locali, care s-au raliat proiectului și care au înțeles impactul acestui tip de acțiuni, sunt toți botoșăneni inimoși, care, dincolo de dezvoltarea unui business, fac cu drag și pun pasiune în activitatea lor. Pentru că dacă nu ar fi fost așa, în condiții de recesiune economică de mult ar fi renunțat la micile lor afaceri. Vezi mai jos termenii concursului și intră și tu în competiție, indiferent de localitatea în care te afli. Iar pentru producătorii locali, de oriunde, mici sau mai mari, din diverse domenii, le punem la dispoziție linkul către grupul ”Producători locali” – parte a inițiativei #ÎsRomân: https://www.facebook.com/groups/177869030665799/

8 producători locali din Botoșani oferă coșuri cu produse naturale

În prag de Sărbători Pascale, 8 producători locali din Botoșani oferă prin concurs 5 coșuri cu produse naturale. Inițiativa aparține grupului de Facebook „Producători locali”, fondat de Emanuel CORDUNEANU.

Concursul este parte a campaniei #ÎsRomân, iar scopul acestuia este încurajarea consumului de produse autohtone românești direct de la sursă și unirea tuturor producătorilor locali din țară.

Coșurile vor fi oferite prin tragere la sorți, iar participanții nu trebuie decât să îndeplinească 3 pași:

1. să cumpere în perioada 26 aprilie – 1 mai 2021 de la minim un producător local, parte din acest concurs;
2. să distribuie în mod public grupul „Producători locali”;
3. să invite în grupul „Producători locali” minim 10 persoane din lista de prieteni.

Emanuel CORDUNEANU: „Tragerea la sorți va avea loc pe data de 1 mai 2021, prin random.org”

„Toate produsele, din perioada 26 aprilie – 1 mai 2021, vor fi pachete promoționale având ca scop principal atragerea consumatorilor de a cumpăra, recomanda și consuma produsele autohtone românești și reconstruirea grupului producatori locali.

Listele cu persoanele și numărul de telefon al acestora, pentru a putea fi contactate, în cazul în care vor fi printre câștigători, le vor face producătorii locali urmând a le da în data de 1 mai 2021 când se va face tragerea la sorți prin programul random.org”, explică Emanuel CORDUNEANU. 

Premiile vor fi acordate în mod direct de către producătorii locali care au ales să facă parte din acest concurs

„Ceea ce vă rog să țineți cont este un concurs de promovare a produselor autohtone românești iar acesta nu va garanta o creștere bruscă a numărului clienților pe perioada concursului”, mai adaugă fondatorul grupului Producători Locali, Emanuel Corduneanu.

Premierea va avea loc la magazinul ALemar din Piața Mare.

Concursul se încheie în data de 1 mai 2021 sâmbăta ora 10:00, iar extragerea premiilor va avea loc în aceeași zi la ora 12:00.

Lista finală cu producătorii locali care vor participa la concurs

  • Luisa Gerorgiana Melinte – Stupina Nectarul Florilor, producător local de produse apicole: 5 borcane de miere de rapiță ;
  • Liliana Ocu – Magazinul Alemar – produse cosmetice și de igienă: săpunuri alemar;
  • Ciprian Alina Vrabie – Laborator cu prăjituri de casă: 5 platouri cu diverse sortimente de prăjituri;
  • Ioana Bicla – producator local de produse apicole: 5 borcane cu miere de tei;
  • Andreea Octavia Serac – Torturi Deea: 5 minitorturi;
  • Iustin Marineac – Ferma Apicola Marineac, producător produse apicole: 5 borcane de miere mozaic;
  • Katany Anitei – producator local: sucuri naturale, legume, fructe: 5 cutii de suc natural de mere fiecare având câte 3 litri;
  • Mihai Dtrii – producator local – microfermă prepelițe: 5 borcane cu ouă de prepeliță murate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *