Voci către cer de Ziua Tricolorului pentru 7 copii orfani. Spectacol caritabil la Botoșani

Moment ales cu inspirație, Ziua Tricolorului – 26 iunie, ora 14, Amfiteatrul Cornișa – va fi marcată la Botoșani de un spectacol unic cu scopul de a ajuta 7 copii rămași orfani de mamă. Corul Misionar al MMB ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul” și Parohia Eternitatea, în parteneriat cu Protopopiatul Botoșani au organizat un spectacol unic pentru a veni în sprijinul familiei greu încercate de la Dorohoi. Atunci când interfața Lui Dumnezeu pe pământ – Biserica își dă mâna cu o altă categorie de doctori ai sufletelor – artiștii, misiunea și lucrarea nu pot fi decât dumnezeiești. Dan Doboș, Grigore Gherman, Sorin Filip, Diana Sârbu, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Mariana Ichim Hodan, Alina Huțu, Loredana Călin, Marius Dochița, Constantin Petrescu și Corul Sf. Ioan Iacob Hozevitul vor oferi botoșănenilor 3 ore de spectacol autentic, de frumos înălțat către Dumnezeu în ruga și efortul comun de a-i ajuta pe copiii rămași orfani din familia Grisaru.

”Mama celor șapte copii a decedat în urma cu un an în urma unei boli crâncene. Tatăl copiilor, poate fi numit fără nici o exagerare un martir, un adevărat erou motivele fiind cât se poate de întemeiate. Este un tată muncitor, iubitor, afectuos, susținând că pentru el “viața înseamnă copii” . L-am văzut ca pe un om foarte priceput în tot ceea ce înseamnă muncă în construcții. Dealtfel programul lui începe dimineata la orele 5 când pregătește micul dejun pentru copii săi apoi îi duce la școală sau la grădiniță pe fiecare în parte, urmând ca mai apoi să se ducă la muncă”, au precizat reprezentanții Corului Misionar. Deosebit suflet în mediatizarea acestui caz a pus și îndrăgita interpretă Mariana Ichim Hodan, care , de altfel, s-a implicat și cu alte prilejuri în acțiuni social-caritabile.

Cei ce vor să-și consolideze locul în Rai prin fapte bune pot ajuta familia aflată în necaz cu orice donație în conturile RO69BRDE070SV45413160700 sau RO31BRDE070SV45412950700 – Grisaru Ciprian Andy –nr de telefon: 0758644420

De asemenea și cei cu posibilități reduse pot ajuta participând la spectacol. Prețul biletului este modic, 20 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la chioșcul Bisericii Sf. Vasile – lângă Spitalul Județean.

Corul “Sf Ioan Iacob Hozevitul” din Botoşani este un cor format în special din tineri, elevi ai liceelor botoşănene. Dirijorul Gabriel Corolea a luat sub aripa sa oameni care doresc să se implice sub orice formă şi care pot aduce puţină lumină în viaţa oamenilor. Activitatea corului implică pe langă concerte religioase, de colinde, de muzică patriotică şi activităţi filantropice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *