Prima pagină » Imnul „Deșteaptă-te, române!” cinstit de social-democrații botoșăneni

Imnul „Deșteaptă-te, române!” cinstit de social-democrații botoșăneni

0

Prin identitate națională se înțelege sentimentul unei persoane de apartenență la o națiune, recunoscându-i acesteia din urmă elementele definitorii: istorice, culturale, folclorice sau politice. Din identitatea națională a românilor, fac parte și simbolurile naționale, România sărbătorind astăzi unul dintre acestea: Imnul Național.

În acest context, Organizația Județeană PSD Botoșani, promovează an de an, pe data de 29 iulie, însemnătatea imnului de stat și organizează diferite activități prin care „Deșteaptă-te, Române!” să pătrundă în casele cât mai multor botoșăneni.

Social-democrații botoșăneni au participat de dimineață la ceremonia militară organizată de Garnizoana Botoșani și au împărțit locuitorilor municipiului Botoșani peste 500 de stegulețe prin care promovează Ziua Imnului Național.

De asemenea, pe pagina de Facebook a PSD Botoșani, pe parcursul zilei de astăzi, vor putea fi vizionate câteva înregistrări video în care locuitori ai județului Botoșani intonează Imnul „Deșteaptă-te, române!”, oferind astfel acestuia respectul cuvenit.

La mulți ani Imnului Național al României!

La mulți ani, România!

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

Organizaţia judeţeană Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *