Sfârșit de săptămână incendiar în Botoșani și Suceava cu ”dealerii distracției” – foto, video

Îndrăgita trupă Los Anonimos a făcut ca sfârșitul de săptămână să fie de neuitat pentru sute de botoșăneni și suceveni. Vineri, de cu seară, membrii celebrei trupe au fost prezenți la inaugurarea restaurantului L`Amour din Botoșani, apoi au participat la Suceava, la restaurant Zamca , la o nuntă, unde Los Anonimos a făcut show veritabil, pentru ca imediat după acest eveniment să se întoarcă la Botoșani, la o altă petrecere frumoasă la Casa Lux.

Curierul Regional este martor că la restaurantul L`Amour Botoșani chiar și-au confirmat renumele de dealeri ai distracției. Îndrăgitului coordonator al trupei, Geo Pahome, a oferit și o mică declarație la deschiderea restaurantului din vecinătatea gării Botoșani. ”Cătălin Rotundu este un prieten de cinci ani. Am cântat pentru prima oară la Dângeni, pe vremea când era primar acolo. A fost o seară de neuitat, ne-am simțit foarte bine alături de tot publicul din Dângeni. Și iată-ne, după cinci ani, reîntorși într-o locație de suflet pentru Cătălin, care se numește L`Amour, adică dragoste, dragoste care trebuie împărțită cu toată lumea, să ne gândim că dragostea vindecă totul. Aici am mâncat foarte bine, oameni foarte distinși, oameni foarte buni, sufletiști…”, a spus Geo Pahome. Acesta a mai destăinuit că Los Anonimos are o colaborare cu o artistă consacrată din România, o doamnă a muzicii din România, iar rezultatul colaborării lor va apare în luna august.

L`Amour vă așteaptă în fiecare zi cu preparate care vă vor convinge că diferența în materie de gust și-a pus viză de reședință la Botoșani. De asemenea, începând de astăzi veți putea servi meniul zilei într-o ambianță plăcută. Pentru evenimente private, petreceri mici sau mari, contactați staff-ul restaurantului. După clipurile video urmăriți, mai jos, o galerie foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.