Prima pagină » Leapșa prostiei de la Eltrans, arbitrată din foișorul Primăriei, sau prostituatele politice de pe centura administrației publice

Leapșa prostiei de la Eltrans, arbitrată din foișorul Primăriei, sau prostituatele politice de pe centura administrației publice

0

Circul de la Eltrans Botoșani, firmă care căpușează aproape nejustificat banii publici, că să producă nu e capabilă și care există de ani buni doar pentru a asigura posturi de stat ”la stat”, începe să producă …furie. Că de etapa greață s-a trecut. Demult. Este incredibil cum așa zișii specialiști de la Eltrans și hienele banilor din bugetul municipiului Botoșani, din cadrul Primăriei Botoșani, țipă prin porta-vocea primăriei că vor veșnic bani nemunciți (subvenții) și că specialiștii lor există …dar lipsesc cu desăvârșire, este înfiorător că nu au nici cea mai mică noțiune de management ”cât de cât”, nu neapărat performant și refuză bani din alte surse decât bugetul primăriei pentru a-și primeni autobuzele. Toți au învățat că e mai comod, sau așa e ordinul, să își pună poalele cât mai spre creștetul capului și să țipe că…le sunt violate proastele obiceiuri. Ani în șir – și cei din Eltrans și șefii și șefuții din Primărie- au avut la îndemână posibilitatea să ia exemplu de administrare a unei societăți, de la un privat, dar s-au mulțumit să fie trepăduși plătiți din banii municipiului. Oameni buni (iertată îmi fie exprimarea – nu prea mai cred că sunt buni), treziți-vă. Dacă nu vă place numele Silegeanu, pentru că așa este ordinul din foișorul Primăriei, măcar plătiți-l pe Dumitru Balan de la Microbuzul SRL să vă învețe management. Veți învăța că sunt bune și subvențiile tradiționale dar și banii produși de dumneavoastră. Știu, când auziți că trebuie să mergeți la produs vă cam burzuluiți. Vreți și cu … autobuzul în curte… și cu sufletul în raiul simpatiei publice. Nu se poate. Și oricum sunteți paparude politice. așa că nu vă ma fandosiți. Cândva o să vă pară rău că ați … privit dar nu ați văzut. Ce ați spune dacă în câțiva ani Eltrans ar fi trasă pe linie moartă, ca Termica și dumneavoastră, toți risipitorii banilor botoșăneni ați pleca acasă? Sau la Căpșuni? După asasinarea transportului cu tramvaiele urmează ghilotinarea transportului cu autobuze. Mai mult chiar, nici nu vă dați seama că ”gâdele” din Primărie vă convinge să vă faceți orbește harakiri. Nu e păcat să vă chinuiți atât? Mai bine trageți oblonul de pe acum, municipiul ar rămâne cu ceva bani… pentru altceva și… dumneavoastră puteți merge să îl rugați pe Dumitru Balan să vă dea ceva de lucru la firma sa. Dar vă asigur că și acolo e cam greu. Pentru că privatul nu poate primi sugative bugetare, oameni care sunt experți în ”a nu face nimic”. Am mai avut noi, cei din presă, premoniții ( a posteriorice) de astea, dar nu ați învățat nimic.

O vorbă veche spune că ”prostul trebuie lăsat să moară pe limba lui”. Aaa, nu era așa?! Nu e bai. Atașați-i semnătura mea, puneți-o pe seama cui vreți, numai deschideți ochii. Cum să dai cu piciorul la o perfuzie financiară venită din afara bugetului municipiului, doar pentru că numele Cătălin Silegeanu din sigla firmei (aloo, domnilor, știți ce este o siglă? La Hidroplasto sigla oficială conține numele care irită până la prostie capetele goale din Primărie)? Cum să fii de acord cu propunerea, să te bucuri că intră niște bani în firma muribundă a primăriei, să joci hora pomenii, ca mai apoi, după un telefon pe firul roșu să te faci de râs în cel mai dezgustător mod? Cu ce demnitate vă priviți copiii, soția, iubita în ochi? Sau pe botoșăneni care știu de acum că de fapt, prin funcțiile avute la Eltrans nu faceți decât să le băgați mâna în buzunar în fiecare zi…

Offf, Doamne, mare e grădina ta. Și zilnic mulți îi sar gardul!!! Poftim efect. M-am aprins eu iar Eltransul și Primăria… nem tudom. Cu siguranță aceași repulsie o simt și ceilalți botoșăneni. Doar că nu vreți să îi auziți. Vă place să vă amăgiți. Vedeți mai jos ultima adresă către Eltrans a managerului de la Hidroplasto. Și trageți dumneavoastră concluziile. Că eu mă duc să fac un duș. Trebuie să îmi revin. Botoșaniul anului 2022 îl vedeam altfel, cu alte mentalități și atitudini. Dar înainte de a pleca, să vă mai amintesc ceva. Știți cu siguranță de dictonul părintelui Cleopa – Mânca-var raiul”. Ei bine, btoșănenii, tot mai mulți, încep să îl parafrazeze privind spre Primărie și tot ce nu funcțonaează sub umbrela bortilită a ei (Eltrans, Modern Calor, etc): ”mânca-var iadul”!

”Sincer nu inteleg de ce doriti sa va faceti de ras in tot municipiul Botosani fiind o echipa tanara care chiar credeam ca poate aduce o schimbare in bine in ora si nu mai asculta de ordine politice in anul 2022 cand toti avem acces la informatii publice.

In primul rand macheta a fost aprobata in Comisia dumneavoastra inca din data de 03.05 (vezi print screen mai jos) , iar in cc mailului se afla si adresa dl.director general Andrei Turcoman. Macheta contine `by Catalin Silegeanu`.

Tot in data de 03.05.2022 ati primit pe mail si dumneavoastra si eu oferta de pret pe macheta (cu by Catalin Silegeanu) – vezi print screen nr. 2.

Dupa oferta transmisa , am acceptat si am achitat colantarea si decolantarea a 2 autobuze cu macheta aprobata de toti (by Catalin Silegeanu).

In data de 12.05.2022 , echipele de la firma Roland Partner s-au deplasat la sediul Eltrans si li s-a pus la dispozitie un autobuz pentru a fi colantat , lucru ce s-a si intamplat conform machetei aprobate de DUMNEAVOASTRA cu `By Catalin Silegeanu`.

In anexa transmisa astazi ati scos macheta si ati modificat intreaga grafica. Prin urmare , va rog sa terminati cu acest CIRC ieftin sa transmiteti anexele conform intelegerii avute initial cu `by Catalin Silegeanu` . Deja imi consumati timp si bani.

In cazul in care nu veti da curs cererii mele pana astazi la orele 15.00 ma vad nevoit a ma indrepta catre organele competente , avand in vedere faptul ca ELTRANS SA este o societate in subordinea C.L. si nu mi se pare corect , chiar mi se pare un ABUZ IN SERVICIU de catre anumite persoane obligandu-ma pe mine sa imi schimb sigla ce o avem de 2 ani de zile.

Mai presus de atat in cazul in care veti proceda la decolantarea autobuzelor , incalcati contractul semnat inca din data de 18.04.2022 (pe care mi l-ati confirmat ca l-ati primit , furnizandu-mi si numar de inregistrare), motiv pentru care ma voi indrepta catre organele competente pentru solutionarea acestei situatii in mod legal.

Concluzia: Trimiteti autobuzul pe trase , transmiteti contractul cu anexele initiale avand sigla `by Catalin Silegeanu` , transmiteti factura pentru a o achita si pregatiti al doilea autobuz pentru a fi colantat in cursul zilei de joi 19.05.2022.

Va rog sa tineti cont ca decizia mea asa cum v-am anuntat este finala : Autobuzele trebuie sa indeplineasca conditiile brandului Hidroplasto si anume HIDROPLASTO by Catalin Silegeanu. Nu exista si nu vom accepta alta varianta.

Va rog sa tineti cont ca orice discutie cu privire la acest subiect o aveti DOAR cu mine. Degeaba sunati la birouri si incercati sa luati legatura cu alte persoane.

In speranta rezolvarii acestei situatii in mod amiabil , va multumesc.

Asteptam raspunsul oficial.

Atasez :

1.contractul dumneavoastra si anexele modificate (pentru buna informare a opiniei publice si pentru a vedea modul prin care se incearca ducerea in eroare a persoanelor care ar SEMNA acest contract – adica eu)

2.Macheta Initiala si starea autobuzului colantat .

3. Print screen mail transmis de catre directorul economic Marius Padurariu (avand in cc pe directorul general Andrei Turcoman) catre Roland Partners cu macheta aprobata inclusiv `by Catalin Silegeanu

4. Print screen oferta Roland Partners avand in cc pe directorul General Andrei Turcoman , oferta ce include `by Catalin Silegeanu`”.

tălin SILEGEANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *