Prima pagină » Video Hidroplasto – altă lucrare de succes în Vrancea – pentru siguranță în trafic

Video Hidroplasto – altă lucrare de succes în Vrancea – pentru siguranță în trafic

0

Un Nou proiect Marca Hidroplasto!! Montare rosturi de dilatație la podul de pe DJ 204 N, peste pârâul Râmnic, în comuna Nănești.

Compania Hidroplasto lucrează în calitate de Subcontractor la reabilitarea podului din beton armat pe DJ 204 N, peste pârâul Râmnic, comuna Nănești, la km. 2+300, în județul Vrancea. Valoarea estimată a investiției este de aproape 3,4 milioane de lei. Pentru realizarea acestui obiectiv, ofertantul declarat câștigător al procedurii de atribuire a realizat următoarele categorii de activități: servicii de proiectare la fazele: proiect tehnic de execuție și a detaliilor de execuție, verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor, (P.A.C., P.O.E. ); servicii de asistență tehnică din partea proiectantului, pe durata execuției lucrărilor ce au facut obiectul procedurii de atribuire; execuția lucrărilor de construire aferente obiectivului de investiție anterior menționat, conform documentaţiei tehnice și a dispoziţiilor legale în vigoare în domeniu; verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție.

Astfel, au fost executate lucrări la cale și trotuare, suprastructură, reparații pile, reparații culei, racorduri cu terasamente, lucrări la albie , inlocuire rosturi de dilatatie pod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *