Prima pagină » Cea mai convenabilă ofertă de sărbători pentru fiecare botoșănean

Cea mai convenabilă ofertă de sărbători pentru fiecare botoșănean

0

Luna cadourilor a umplut ultima filă din calendar, iar restaurantele și nu numai au umplut rețelele de socializare cu oferte frumos ambalate. Dacă unele știu cum să vândă chiar și blana ursului din pădure, sau au menirea de a-i vinde chiar și grădinarului din poveste castraveți, botoșănenii mai au o șansă.

Cea mai convenabilă ofertă pentru mesele de Crăciun și Revelion vine de la un restaurant inaugurat de curând, Reload (în clădirea fostei pensiuni Olymp, pe str. Vânătorilor lângă Sala Polivalentă). Apreciat deja pentru serile românești oferite publicului larg în fiecare zi de vineri,cu voie bună, meniuri mai mult decât gustoase și atmosferă întreținută de un artist iubit, Alin Gaidur, Restaurantul Reload Botoșani a lansat astăzi oferta de nerefuzat pentru fiecare familie care alege să petreacă acasă, cu prietenii sau la restaurant. Preparatele și prețurile, precum și datele de contact pentru comenzi, le găsiți mai jos.

E simplu: Reload și chefii gastronomiei moldovenești te vor aprecia. Dacă ești gospodină/gospodar. Dacă nu ai varianta a doua: Reload și voie bună. La restaurant Reload! Marian Bordianu, administratorul restaurantului garantează cu dăruirea și pasiunea pentru tot ce este românesc, așa cum se știe că sunt gazdele din Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *