Prima pagină » Călătorești cu Romfour și câștigi. Concurs 3+3

Călătorești cu Romfour și câștigi. Concurs 3+3

0

Sezonul estival ne duce și ne aduce mai aproape de cei dragi. Fie că pleci la muncă, revii acasă, călătorești în scop turistic sau ai de trimis un colet, vara aceasta câștigi mai mult cu Romfour. Oriunde în Europa. Sigur, poți apela la un prieten, sau o cunoștință sau la ”un particular”, dar îți dorești siguranță, confort și încredere. În paleta de oferte, legale și mai puțin legale, de pe piață, Romfour este alegerea cea mai bună: peste 20 de ani de activitate și dezvoltare continuă, pentru ca dumneavoastră să puteți alege Romfour fără a mai căuta alternative.

Vara aceasta mai ai un motiv în plus să călătorești cu Romfour. Cel mai de încredere transportator internațional de persoane și colete, Romfour, în parteneriat cu Curierul Regional, lansează concursul ”Vara câștigurilor cu Romfour”.

Regulile sunt simple. De fapt este doar una: călătorești cu Romfour și câștigi. Mai mult. În perioada 19 iunie – 31 august 2023, călătorește cu Romfour și noi te urcăm pe podium. Premiile constau în 3 bilete de călătorie gratuite, oferite de firma Romfour și 3 premii surpriză oferite de Curierul Regional. Câștigătorii vor fi anunțați în cursul lunii septembrie, în portalul Curierul Regional ( www.curierulsatelor.ro/wp ), pe conturile de socializare sau prin alte mijloace de informare.

Pentru a alege agenția Romfour cea mai apropiată de dumneavoastră, la care să vă faceți rezervarea călătoriilor dumneavoastră, sau să solicitați informații, accesați linkul următor: https://romfour.com/agentii

Pentru validarea premiilor, participanții la concurs vor trebui să trimită dovada unei călătorii cu Romfour în perioada menționată la adresa de E-mail: redactia@curierulsatelor.ro sau pe whatsapp: 0743630590, până la finalizarea concursului. Premierea, desemnarea câștigătorilor, se va face LIVE, la sediul agenției Botoșani, sau la sediul central al Romfour.

În clipul video de mai jos, Andy Stan, fondatorul și managerul Romfour mulțumește tuturor clienților și partenerilor pentru că familia Romfour este mai mare de la an la an. Iar dumneavoastră faceți parte din această familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *