Prima pagină » Vara Românilor cu senatorul Dorinel Cosma – două luni de muncă susținută în tot județul – foto/video

Vara Românilor cu senatorul Dorinel Cosma – două luni de muncă susținută în tot județul – foto/video

0

Dacă mulți parlamentari din România și mai ales din Botoșani s-au relaxat la mare sau la munte, la soacre sau alți prieteni de la țară, ori la cunoltințe din țări exotice, un senator botoșănean a fost pe baricade, la muncă. În tot județul. Dorinel Cosma, senator AUR, a avut două luni de interacțiune directă, susținută, cu botoșănenii din tot județul Botoșani.

Pe parcursul celor două luni de zile, senatorul Dorinel Cosma a vizitat familii și diverse persoane din comunele Leorda, Bucecea, Brăești, Văculești, Dorohoi, Havârna, Mileanca, Viișoara, Gorbănești, Santa Mare, Botoșani, Mihai Eminescu.

În aceste localități s-a întâlnit și cu membrii sau simpatizanți AUR din comunele învecinate. Discuțiile purtate au fost despre campaniile partidului AUR, despre programul de guvernare al partidului, despre dezvoltarea organizațiilor locale, despre problemele și nevoile locuitorilor din zonele respective.

Discuții constructive au fost purtate și cu diverși profesioniști din domenii de activitate diverse, sau cu actuali sau foști aleși locali – simpatizanți AUR.

De asemenea a susținut mai multe conferințe de presă video la începutul campaniei, a fost implicat direct în campania Caravana Medicală AUR, sau a participat la întâlnirile locale și zonale convocate de liderii AUR, George Simion și Claudiu Tîrziu.

În zilele în care nu a parcurs comunele județului, senatorul a avut întâlniri informative sau de consolidare a partidului, la sediul Cabinetului Parlamentar din Botoșani, sau a distribuit direct în cutiile poștale ale botoșănenilor programul de guvernare a partidului , precum și alte materiale informative.

”Vara Românilor” a culminat cu donația de ghiozdane la început de an școlar pentru copii din Dorohoi, Văculești și alte localități.

Redăm mai jos o sinteză, o galerie foto/video din această vară ”fierbinte” în acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *