Prima pagină » Șoșoacă bagă AUR-ul în anonimat la Botoșani. Cea mai puternică organizație a trecut la SOS România

Șoșoacă bagă AUR-ul în anonimat la Botoșani. Cea mai puternică organizație a trecut la SOS România

0

Sâmbătă, la Iași, s-a semnat certificatul de renunțare la AUR. Se pare că era aur țigănesc, iar activiștii botoșăneni nu pot făuri nici măcar paftaua de la curea cu așa material.

Cea mai puternică organizație AUR din Botoșani, cea de la Mihai Eminescu, a trecut, cu membri și simpatizanți, în tabăra SOS România, partidul coordonat de către Diana Iovanovici Șoșoacă. Organizația care asigura cea mai multă vizibilitate partidului AUR la Botoșani a lăsat calea șarlataniilor și joaca de-a politica promovată prin complicitate la partidul lui Simion. Și a pornit pe bulevardul care le este mai drag, al reconstrucției, al sprijinirii reale a semenilor, al bătăliei politice cu sufletul pe masa electorală.

Întreaga organizație AUR de la Mihai Eminescu, cu Adrian Leancă în debutul listei, susținuți și încurajați de celebrul SPP-ist al lui George, consilierul Vasile Onofrei, s-au întâlnit la Iași cu avocata Diana Șoșoacă. După două ore de analiză, dezbateri și negocieri, acolo, ad-hoc, s-a semnat insurecția politică. Practic, de sâmbătă, SOS România se va contura tot mai mult ca alternativa electorală a botoșănenilor, în vreme ce AUR se va dovedi tot mai coclit, sfâșiat , trădat, vândut pe trei arginți chiar de către hienele din interior, protejate de coordonatoarea lor județeană.

Odată cu rocada făcută de organizația de la Mihai Eminescu, fostul șef al PRM Botoșani, Valeriu Apetrei, și-a luat bocceluta istorică a partidului pe care l-a păzit mulți ani și, in corpore, a declarat că trec și ei în partidul lui Șoșoacă, împreună cu cei din Mihai Eminescu. Mai mult chiar, au ambiția să dovedească războinicei Șoșoacă și că la Botoșani va deveni una dintre cele mai puternice organizații județene a partidului SOS, evident dacă și senatoarea Șoșoacă va dovedi corectitudine și fidelitate negocierilor purtate sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *