Prima pagină » Doina Federovici către botoșăneni: ”Vă mulțumesc tuturor!”

Doina Federovici către botoșăneni: ”Vă mulțumesc tuturor!”

0

În anii anteriori, în discuțiile cu diverși primari sau cu cetățeni din diverse comune ale județului, spuneam că de la Conțac până acum județul nu a mai văzut atâta implicare din partea Consiliului Județean. Acum 2 ani și acum 3 ani și anul trecut încă mai erau persoane care să îmi combată constatarea. Și o făceau doar pe criteriul apartenenței partinice, sau a simpatiei față de anumiți ”emanați” politici. Că argumente nu prea avea. Iar cel mai plauzibil și uzitat argument al lor era că șefa CJ e femeie și nu va face mare lucru. Dar asta era șa început. Pe urmă și s-a anecat și acest ciot de argument de serviciu. Anul acesta, treptat, am constatat că ceea ce eu spuneam de la început este împărtășit de tot mai multă lume. Ba chiar oameni cu convingeri politice indestructibile de la alte partide au ajuns să privească admirativ spre Consiliul Județean. Și nu pentru că instituția ar avea o clădire wow. E aceeași de pe vremea lui Ceaușescu. Dar, de 3 ani, președinte al Consiliului Județean este Doina Federovici. Și ea este motivul admirației județene.

La împlinirea a 3 ani de când a preluat Consiliul Județean, Doina Federovici a transmis tuturor locuitorilor județului un mesaj de mulțumire și de încredere că va face echipă bună cu toți botoșănenii și în anii ce urmează.
”Dragi botoșăneni ați fost alături de #echipa#social_democrată, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră! Sunt mândră de munca noastră și vă sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată! Am lucrat cu toții în #ECHIPĂ pentru a moderniza județul în care trăim. Împreună producem schimbările necesare și tot împreună lucrăm pentru a face din județul Botoșani un loc mai bun pentru toți.


Ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință și cu toată priceperea noastră, pentru binele tuturor locuitorilor acestui județ. Au fost trei ani grei, însă cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Botoșaniul pe drumul unui județ în dezvoltare! În colaborare cu fiecare dintre dumneavoastră, am inițiat și implementat proiecte deosebit de importante pentru dezvoltarea județului nostru, am deblocat și finalizat investițiile majore în care nimeni nu mai credea, investiții atât de necesare botoșănenilor.
Am atras fonduri europene și naționale la un nivel fără precedent, am făcut investiții uriașe, de aproximativ 200 de milioane de euro, avem proiecte în diferite stadii de implementare de alte câteva sute de milioane de euro! Nu a fost ușor, însă, #împreună, am reușit! Vă promit că nu vom slăbi ritmul nici în anii care vin! Mulțumesc colegilor mei social-democrați – parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali pentru toată susținerea! A fost și este o muncă de #echipă, pe care am onoarea să o conduc. Echipa PSD Botoșani a câștigat în 27 septembrie 2020, 43 de mandate de primar, majoritatea în Consiliul Județean Botoșani și postul de președinte al Consiliului Judeţean. Acest rezultat s-a datorat celor care ne stau alături: #cetățenii_acestui_județ! Vă mulțumesc tuturor!”, a spus Doina Federovici, Președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *