Prima pagină » Dorinel Cosma, senator: ”Nu lăsați comercianții de otrăvuri să ne hrănească familiile!”

Dorinel Cosma, senator: ”Nu lăsați comercianții de otrăvuri să ne hrănească familiile!”

0

Astăzi, în Senat, Dorinel Cosma, senator AUR, a pledat pentru măsuri viabile și politici reale de susținere a producătorilor agricoli și a unei alimentații sănătoase a românilor. Senatorul Cosma a atras atenția asupra pericolului din jipermarketurile care vând moartea la gram.

Vezi mai jos, integral, declarația politică a senatorului Dorinel Cosma.

Stimați colegi,

Sunt 34 de ani de guvernare PSD și PNL, comună sau alternativă, 34 de ani în care România a fost transformată cu slugărnicie europeană în piață de consum. Am devenit o piață de desfacere a reziduurilor și alimentelor artificiale ale altor țări, iar cei ce decid soarta țării și destinul românilor tac într-o complicitate ucigătoare. Politicile vasale promovate mediatic și impuse instituțional ucid câte puțin, în fiecare an, viitorul întregii națiuni. O țară cu o populație abandonată într-o campanie de îmbolnăvire constantă este sortită decimării. Un popor decimat este mai ușor de manipulat în scopuri globaliste. Un popor fără voință proprie este sortit pieirii.

De peste 30 de ani suntem hrăniți cu iluzia unei alimentații sănătoase, în timp ce lanțurile internaționale de hipermarketuri sunt aduse în țară și încurajate să vândă moartea la gram unui popor incapabil să reacționeze din cauză că au guvernanți care le atrofiază cu consecvență voința.

La începutul acestei săptămâni, la 16 octombrie, a fost sărbătorită Ziua Mondială a Alimentației. Sărbătorirea colectivă în 150 de ţări din întreaga lume, în circa 50 de limbi, este ceea ce face ca Ziua Mondială a Alimentaţiei să fie una dintre cele mai sărbătorite zile ale calendarului Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Sute de evenimente şi activităţi de sensibilizare reunesc guverne, municipalităţi, întreprinderi, organizaţii ale societăţii civile, media, public, chiar şi tineri. Ele promovează conştientizarea la nivel mondial a foametei şi, de asemenea, promovează acţiuni pentru viitorul hranei, al oamenilor şi al planetei.

Și în timp ce românilor le sunt servite discursuri sforăitoare și lecții goale de alimentație sănătoasă, românii au fost transformați din proletari flămânzi în consumatori pasivi, care beau și mănâncă nesănătos, orbiți de politicieni că așa e bine. Hipermarketul, minimarketul și alți răspânditori de otrăvuri de tip fast food, sau comercianți cu nume răsunătoare care impun consumul de alimente colcăind de E-uri sunt lăsați să ne hrănească nestingheriți familiile. Ba mai mult chiar, producătorilor autohtoni li se impune o legislație menită să îi descurajeze, încât nu poți să nu te întrebi ale cui interese servesc aleșii românilor?!

Mâncarea ieftină din hipermarketuri este o iluzie. Apa îndulcită, chiftelele jupuite, chipsurile și alte ”bunătăți” asemănătoare ar trebui impozitate fix ca alimente lipsite de valoare nutritivă.

Trebuie să oprim comercializarea morții latente, a otrăvurilor vândute în ambalaje ochioase pe rafturile magazinelor românești. Nu mai putem permite ca stimulatorii de apetit și aromele artificiale să amplifice dorința cumpărătorilor de a rămâne sclavii consumului la pachet cu moartea.

Iată domnilor guvernanți ce trebuie să faceți – printre altele – dacă vă pasă de români, dacă vă pasă de viitorul acestui popor, dacă vă pasă de familiile dumneavoastră

        Cu respect,

Senator COSMA Dorinel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *