Prima pagină » Vești bune de la senatorul Achiței despre drumul Botoșani-Dorohoi

Vești bune de la senatorul Achiței despre drumul Botoșani-Dorohoi

0

”LUCRĂM PESTE TOT” – a anunțat ieri senatorul Cristian Achiței. Așa cum și-a propus și i-a obișnuit și pe botoșăneni, în zilele în care nu se află la Senat, Cristian Achiței aleargă prin județ. Vestea bună din această săptămână a adus-o de pe ruta Botoșani- Dorohoi. Vezi mai jos constatările senatorului Cristian Achiței după vizita făcută spre orașul trandafirilor.

”Covor asfaltic nou turnat pe DN 29B Botoșani-Dorohoi, pe tronsonul Leorda-Brăești-Văculești

Lucrările de întreținere care se execută pe Drumul Național DN 29B Botoșani-Dorohoi, între km 14+155 (Leorda) și km 24+702 (Văculești), au ajuns la stadiul turnării covorului asfaltic executat la cald.

Pe segmentele de drum pe care se toarnă asfalt circulația este restricționată cu ajutorul semafoarelor.

Prezentate în mod exagerat, din rațiuni electorale, de către unii politicieni botoșăneni drept ”complexe”, lucrările de întreținere efectuate pe acest sector de drum național au fost practic întrerupte pe durata câtorva săptămâni, după tratarea burdușirilor locale, fiind nevoiți să contribuim cu toții la compactarea cu propriile mașini a materialului pietros.

Sper să reușim anul acesta să continuăm lucrările de întreținere și pe tronsonul cuprins între km 10+000 – km 14+000, a precizat Cristian Achiței, senator PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *