Prima pagină » Dialog între un cetățean și un senator la Dorohoi: e dezastru cu drogurile astea – video

Dialog între un cetățean și un senator la Dorohoi: e dezastru cu drogurile astea – video

0

Vineri, senatorul Dorinel Cosma a avut audiență la cabinetul său parlamentar din Dorohoi. După ce a ascultat doleanțele unor dorohoieni, senatorul a luat la pas municipiul. A discutat cu trecătorii și a mers să viziteze Muzeul de Științele Naturii pentru a afla dacă va fi inclus la reabilitare, după ce anul trecut a avut o intervenție în Parlament pe această temă. În apropierea muzeului s-a întâlnit cu Niculaie Chiorescu, un dorohoian care a văzut multe la viața lui și care a vrut să îi explice senatorului câteva dintre problemele ”cetății”.

Fără să fi fost adus în discuție subiectul delicat al drogurilor, la cei 79 de ai săi, domnul Nicolaie a subliniat că cea mai gravă problemă acum este cea a drogurilor. Vezi în materialul video de mai jos dialogul său cu senatorul Dorinel Cosma.

În urmă cu circa două săptămâni în urmă, senatorul Dorinel Cosma a participat la Prefectura Botoșani, în calitate de invitat, la o dezbatere pe tema drogurilor. De asemenea, în cursul săptămânii ce urmează în Senat va avea loc o altă dezbatere pe aceași temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *