Prima pagină » Stație de încărcare electrică la XANDOR, oferte tentante în service și alte avantaje

Stație de încărcare electrică la XANDOR, oferte tentante în service și alte avantaje

0

Grupul de firme Xandor din Botoșani, manageriat de Aura Cosma și fondat cu ani în urmă de Dorinel Cosma, a făcut o nouă investiție, cu un an în urmă, în trend cu nevoile de pe piața automobilistică.

Firma Xandor a pus în funcțiune o stație de încărcare electrică a automobilelor. În plus, primilor clienți firma le-a oferit un plin gratuit. Xandor Botoșani vine astfel în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a rețelei de stații de încărcare electrică și de protejare a mediului din Botoșani și nu numai. Stația de încărcare electrică este amplasată în curtea sediului firmei Xandor, în zona Manolești Deal, acolo unde are și service-ul auto.

De altfel, Xandor este și dealer auto și are în derulare și programul Rabla 2023, programul prin care oricine poate achiziționa convenabil un automobil nou.

La stația service din incinta firmei clienții Xandor mai pot beneficia de un vaucer de 100 de ron la orice reparație de tinichigerie – vopsitorie efectuată la Xandor. Firma are și alte oferte pe care oricine le poate vedea accesând pagina de facebook sau vizitând dealerul: https://www.facebook.com/xandor.xandor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *