Prima pagină » Lansare inedită a partidului Patria la Botoșani

Miercuri seară, la Botoșani, într-o locație elegantă și rafinată, partidul Patria și-a lansat echipa botoșăneană și a inaugurat înființarea Filialei Patria Botoșani. O delegație venită de la București, din care nu a lipsit președintele partidului, Cristian Mihai, a găsit la Botoșani un regiment de patrioți dornici să demonstreze că politica se poate face și altfel.

Într-o atmosferă de familie, cu bucuria de a-și găsi valențe, valori și viziuni comune, botoșănenii, veniți de prin tot județul, s-au declarat hotărâți să facă echipă într-un partid nou, curat, orientat spre familie, patrie și Dumnezeu. Circa 50 de delagați din tot județul au participat la întâlnirea care nu a vut nimic din ședințele plictisitoare ale altor partide.

Președintele național al partidului, Cristian Mihai, s-a declarat plăcut surprins de mobilizarea de la Botoșani și a afirmat că dacă toată țara ar avea oameni determinați precum cei din județul Botoșani, partidul și țara ar fi pe drumul cel bun. Președinte al filialei Botoșani este Mihaela Botoșineanu, fost truditor în urmă cu ceva vreme la AUR, iar secretar general este Adrian Leancă. Imaginile și materialul video sunt mai mult decât elocvente. Cu siguranță că alte partide precum SOS al Dianei Șoșoacă se ”zgârâie” acum că au reușit performanța de a pierde astfel de oameni.

Și peste toate acestea, deși a cerut să nu pomenim nimic despre implicarea sa, ne facem datoria față de cititori și devoalăm un adevăr deranjant pentru mulți. Artizanul întregii acțiuni și cel ce i-a adus pe toți împreună sub umbrela Patria este consilierul fenomen de la Mihai Eminescu, Vasile Onofrei.

Printre invitații care au răspuns chemării lui Onofrei la această lansare, au fost Dan Constantinică – președinte al PMP Botoșani (aripa Diaconescu), Marian Jurgiu – președinte al Alianței Țărăniste, Constantin Gîză de la ALDE, Fostul secretar al Primăriei Gorbănești – avocatul, profesorul și doctorul în Drept – Vasile Boghian, magistratul Cristian Cristescu, consilierul local de la Văculești Radu Amargioalei (PMP-ist cu șezutul în zece luntrii politice, dar care îl idolatrizează pe edilul Sorin Gânga), precum și alți membri ai altor partide. Până la începerea efectivă a activității de inaugurare, a venit și primarul de Păltiniș, Costel Romanescu, împreună cu un consilier al său. Acesta a venit ca reprezentant – președinte al Republicanilor. După ce a discutat cu membrii noii filiale, cu liderul național Cristian Mihai și cu Vasile Onofrei, Romanescu a plecat, felicitându-i pentru reușită.

Potrivit părintelui acestei filiale județene Patria, Vasile Onofrei, urmează o muncă intensă pentru constituirea de organizații locale în tot județul și pregătirea alegerilor de la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *