Prima pagină » Senator Dorinel Cosma: partidele de la guvernare sunt în opoziție cu cetățenii

Senator Dorinel Cosma: partidele de la guvernare sunt în opoziție cu cetățenii

0

În cadrul conferinței de presă de ieri, senatorul Dorinel Cosma, de la AUR Botoșani a adus în atenția publicului o serie de constatări și recomandări cu privire la atitudinea guvernanților față de botoșăneni și români. Redăm mai jos pledoaria senatorului , precum și înregistrarea video.

”De peste trei ani, prin activitatea mea de senator, am solicitat ministerelor din Guvernul României să adopte măsuri reale de dezvoltare a județului Botoșani.

De fiecare dată răspunsurile s-au încadrat strict în normele politice ale partidelor de la guvernare. Dincolo de răspunsurile protocolare primite, nimic vizibil nu s-a întâmplat. Ba dimpotrivă, starea de degradare economică a județului și a botoșănenilor a scăzut.

Urmărind modul de lucru al guvernanților și atitudinea acestora față de cerințele populației, ajungi să crezi că partidele de la guvernare sunt în opoziție cu cetățenii acestui județ și ai acestei țări.

Pe măsură ce trec zilele , pare că tot ce fac cei de la Putere este orientat spre întoarcerea României și a românilor la condițiile de viață de acum 100 de ani.

Într-un județ și într-o țară în care tot mai puțini cetățeni au locuri de muncă, zilele libere de la Guvern sunt ca și cum ai subvenționa proverbiala tichie de mărgăritar a chelului.

La începutul lunii mai, românii se vor bucura de o mini-vacanță de șase zile, care va include zile libere de Paști, precum și o zi bonus oferită de Guvernul României pentru a crea „o punte” de legătură între 1 Mai și Paște.

Românii beneficiază în anul 2024 de 17 zile de sărbătoare legală, în care practic nu își vor desfășura activitatea la locul de muncă.

Sunt bune și acestea. Nu zic nu. Dar botoșănenii și românii au nevoie de altceva. Și voi continua să susțin că avem nevoie de măsuri și politici reale de dezvoltare. Nu de demagogie și promisiuni pentru adormit vigilența cetățenilor. Avem nevoie de proigrame, legi, măsuri și inițiative care să aducă imediat bunăstare populației. Altfel fenomenul migrației românilor va crește, iar demografia și speranța de viață vor scădea.

Am făcut aceste precizări pentru că bătălia electorală am văzut că a început deja. Și botoșănenii nu trebuie să uite că ce vor acum, au vrut și acum patru ani și în urmă cu 8 ani. Anul acesta poate vor fi mai inspirați și vor decide înțelept”, a susținut Dorinel Cosma, senator AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *