Uluitor – DECREȚEII pot salva România. Vezi cum

Un român, simplu, dar cu toți neuronii acasă și aliniați frumos în sinapse, a avut o revelație. Decrețeii, adică cei născuți în perioada 1968-1974, pe vremea împușcatului de la Scornicești, pot contribui la salvarea stării de criză și, mai ales, de panică din această perioadă. Vezi mai jos recomandările respectivului român, pe numele lui Radu Popa.

Dacă intrați în panică, căutați un decrețel, vă poate ajuta.

Bun, acum să vă explic. E vorba despre cei care au acum în jur de 45-55 de ani. Avantajele sunt multiple.

În primul rând, un decrețel nu intră în colaps la orice urmă de criză. A prins suficienți ani de lipsuri de toate felurile (minim douăzeci) sub Ceaușescu. Nu face atac de panică, dacă vede o vreme rafturi goale în magazine sau cozi kilometrice. A mai trecut prin asta.

În al doilea rând, decrețelul ,, nu pune botul ” la toate tâmpeniile, știrile false și manipulările din mass-media. A cunoscut propaganda celui mai iubit fiu al poporului, deci astea de-acum sunt pistol cu apă.

Apoi, bărbații decreței au trecut prin stagiul militar obligatoriu la acea vreme, deci nu intră-n fibrilație dacă văd că nu se pot apropia de farmacie (blocată de isterici), neavând nevoie să-și completeze stocul de acetonă pentru curățat unghiuțele sau pudră contra iritațiilor de pe piept, cum se întâmplă cu fătălăii ăștia mileniali.

Și, nu în ultimul rând, decrețelul nu intră în categoria persoanelor puternic vulnerabile la coronavirus (65+), deci scapă, chiar dacă e infectat. Plus că încă e în putere, deci vă poate ajuta chiar și cu o palmă peste fățău, ca să vă treziți la realitate.

În concluzie, apelați la noi cu încredere ☺️

Radu Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *