Tamara Ciofu luptă cu Covid 19 și riscă oferindu-și ajutorul pentru cei ce nu au medic de familie

Tamara Ciofu luptă cu Covid 19 și riscă oferindu-și ajutorul pentru cei ce nu au medic de familie 1
44 / 100 SEO Score

Că eroii momentului sunt medicii nu mai poate contesta nimeni. Când însă un medic este și om politic și ar putea să se pună la adăpostul avantajelor oferite de demnitatea politică – dar nu o face, atunci chiar că trebuie să spunem ”Jos pălăria”!. În mod sigur, după ce molima și recesiunea vor trece puțini își vor mai aminti de sacrificiile medicilor și a personalului din spitalele țării. În mod sigur la fel va păți și doctorul botoșănean care își pune destoinicia la dispoziția tuturor botoșănenilor pe timpul crizei generate de Coronavirus. Mai ales celor care nu au doctor de familie. Tamara Ciofu este în primul rând doctor, OM care empatizează și suferă alături de cei aflați în suferință. Și abia apoi este politician, deputat PSD. Și gestul ei ar putea și ar trebui să fie urmat și de alți specialiști sau oameni cu care soarta a fost mai darnică și i-a adus la statutul de etalon. Din toate sferele de activitate. Redăm mai jos cuvintele doctorului Tamara Ciofu din Botoșani, cuvinte prin care își exprimă solidaritate, sădește speranța și își oferă sprijinul botoșănenilor.

”În aceste momente, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și bunătate – cea mai frumoasă calitate pe care o poate avea un Om, ce provine din iubire, înțelepciune și altruism.
🤝Mă bucur să văd că oameni simpli, asociații de binefacere și firme s-au mobilizat și au venit în sprijinul celor care se confruntă direct cu virusul COVID 19.
Este firesc ca cea mai mare parte a eforturilor să se îndrepte spre cei confirmați cu virusul COVID 19 sau declarați “contact apropiat” însă, vă rog să nu uitați de categoriile de persoane aflate în_dificultate și să-i sprijiniți în măsura în care vă permiteți.
👩‍⚕️Ca medic, la rândul meu, sunt alătuiri de personalul medical împreună încercând să tratăm pacienții care au nevoie de noi. Știu că medicii de familie sunt conectați cu pacienții care sunt înscrisi pe listele lor însă sunt persoane care nu au medic de familie și care mă pot contacta telefonic la nr. de telefon 0745491608.
Vă stau la dispoziție tuturor celor care aveți nevoie de sfaturile mele. Zilele acestea, cazurile discutate telefonic pentru care am oferit recomandări_medicale chiar nu necesitau deplasarea pacienților. Să încercăm pe cât posibil să nu aglomerăm Unitățile de Primiri Urgențe.
🌺 Respect pentru cei din prima linie care luptă împotriva acestui virus.
📌Vă sfătuiesc să aveți o conduită preventivă, să evitați contactele și deplasările inutile, să respectați indicațiile autorităților și să vă păstrați calmul‼️
🍀Sănătate tuturor‼️”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *