Alegere inspirată în conducerea Patronatului Național Român. Un botoșănean a devenit vicepreședinte

Un tânăr antreprenor botoșănean, despre care Curierul Regional scria cu ceva timp în urmă că este original și foarte aplecat către latura socială, orintat spre oameni, a devenit vicepreședinte al Patronatului Național Român. Cătălin Silegeanu, manager inspirat al firmei Hidroplasto Botoșani, din calitatea de vicepreședinte al PNR își dorește un parteneriat durabil cu antreprenorii și speră să poată întări utilitatea PNR în relația antreprenorilor botoșăneni cu instituțiile statului. ”Mi am dorit foarte mult sa pot sa ajut oamenii cu adevărat si ca pot sa actionez asa cum o cer vremurile…cu rapiditate si hotărâre.  Numirea mea ca Vicepresedinte al Patronatului Roman National, ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura sa fiu mai aproape de oamenii de afaceri din Botosani”, a spus Cătălin Silegeanu.

Patronatul National Roman este prima organizatie patronala cu reprezentativitate nationala din Romania, infiintata imediat dupa revolutie in anul 1990, ca organizatie a oamenilor de afaceri, cu peste 35 000 de firme din diferite domenii de activitate din intreaga tara.

”Suntem initiatorii Legii dialogului social,Legii preventiei, Registrului unic de control si a multor alte initiative, care au sprijinit mediul de afaceri in ultimii 20 ani”, a adăugat Cătălin Silegeanu, proaspăt vicepreședinte al PNR.

La Botosani Patronatul National Roman are reprezentare in Comisiile de dialog (C D S) ale Prefecturii si Primariei, in Consiliul de administrare al Casei de Asigurări de Sănătate, in Consiliul Consultativ al Inspectoratului Teritorial de Munca, in Consiliul Consultativ al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă si in Comisia de autorizare a judetului Botosani..

”In calitate de Vicepresedinte al acestei organizatii, este de datoria mea ca impreuna cu dumneavoastra sa identificam problemele care va impedica sa va desfasurati activitatea normala in conditiile Starii de urgenta si sa veniti cu propuneri de imbunatatire, pe care va rog sa ni le comunicati, pentru a le aduce organizat si legal la cunostinta institutiior responsabile. Considerati ca organizatia PNR , cu personalitate juridica,va sta la dispozitie si va reprezinta legal si gratuit la nivel local (Prefectura, Consiliul Judetean, Primarie, Institutiile deconcentrate), la nivel central (Presedintie, Parlament, Guvern si Ministere), alte institutii ale statului si private”, a mai adăugat vicepreședintele PNR, Cătălin Silegeanu.
P N R are in componenta si Scoala Nationala de Meserii( fondator Eugen Achihăei Presedintele P N R Botosani), care autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului, pentru un numar de 25 meserii necesare mediului de afaceri. La S N M au absolvit in ultimii 20 ani peste 10 000 cursanti din toate judetele tarii dintre care, peste 7000 absolventi au fost sprijiniti cu angajarea de catre patroni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *