Amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar, votată de PSD

Amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar, votată de PSD 1
12 / 100 SEO Score

Parlamentarii PSD din Senatul României au susținut și votat ieri proiectul de lege care prevede #suspendarea_plății_ratelor_bancare#fără_dobânzi_și_penalități, până la 31 decembrie 2020, pentru creditele luate de populație ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.
”Proiectul de lege al PSD corectează prevederile Ordonanței de Urgență a guvernului Orban care, inclusiv în a doua variantă, menține ”dobânda la dobândă” pentru orice tip de credit, cu excepția creditelor ipotecare luate de persoanele fizice. Românii și companiile românești trebuie sprijiniți astfel încât să poată depăși cu bine această perioadă grea. Nimeni nu trebuie să profite de pe urma acestei pandemii pentru a-și crește profiturile. De aceea, soluția corectă este cea propusă de PSD. Amânarea rambursării creditelor, la cerere, fără niciun cost suplimentar”, informează senator Doina Federovici, președinte al PSD Botoșani.
Debitorii vor avea posibilitatea de a trimite solicitările prin email ori prin poștă.
📌 Proiectul de lege adoptat de Senat va fi dezbătut și votat de Camera Deputaților ca for decizional până la sfârșitul acestei săptămâni.
P. S. – PNL ca de obicei a votat împotrivă! 😤

https://www.profit.ro/…/update-document-proiect-psd-votat-d…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *