Prima pagină » Fake News de la senatorul Zero Barat, Liberalii supărați pe Ciuma Roșie că s-a opus vânzării țării

Fake News de la senatorul Zero Barat, Liberalii supărați pe Ciuma Roșie că s-a opus vânzării țării

0

Fake News! Tupeu de liberal cu rezultate zero!  Niciun parlamentar de la PSD Botoșani nu a votat și nu va vota niciodată autonomie pe niciun fel de criteriu!

Liberalii botoșăneni au sărit la gâtul meu și al colegilor deputați de la PSD Botoșani cu tupeu, minciuni, fără nicio legătură cu realitatea!

În loc să se ocupe cu protejarea medicilor, a antreprenorilor, a celor rămași fără loc de muncă, a părinților care nu au cu cine să lase copii până la deschiderea școlilor, senatorul Zero Barat aruncă cu lături în PSD!

Senatorul botoșănean de la PNL cu rezultate Zero la toate capitolele a ieșit cu un FAKE NEWS grosolan pentru abaterea atenției publice de la iresponsabilitatea și incompetența Guvernului său de a proteja românii de consecințele sociale și economice ale pandemiei de COVID-19.

Îi cer public senatorul Zero Barat să ne arate votul dat de mine sau colegii mei de la PSD pe proiectul de lege invocat. Nu există niciun vot pentru că nu am votat așa ceva. FAKE NEWS!

Botoșănenii nu uită însă votul parlamentarilor PNL de Botoșani împotriva bugetelor anuale și amendamentelor care aduceau investiții în județ!

Înainte să deschidă gura și să debiteze minciuni îl invit pe senatorul liberal Zero Barat să consulte declarațiile și poziționările publice pe care le-am exprimat în calitate de parlamentar cu privire la subiectul autonomiei etnice: „PSD susţine o singură ţară şi un singur stat unitar care se numeşte România. Nu există secui şi nici ţinut SecuiescTransilvania este România şi România este Transilvania. În România există doar cetăţeni români de etnii diferite. Nu vom fi de acord niciodată cu autonomia niciunei regiuni pe teritoriul ţării noastre.”, susține deputatul PSD Răzvan Rotaru.

https://www.bursa.ro/razvan-rotaru-deputat-psd-consider-ca-a-venit-timpul-sa-reactionam-din-punct-de-vedere-institutional-si-sa-inchidem-o-data-pentru-totdeauna-subiectul-autonomiei-81548334
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-deputat-psd-face-o-propunere-care-ar-scoate-udmr-din-parlament-856946
https://www.mediafax.ro/politic/un-deputat-psd-ii-solicita-lui-iohannis-organizarea-unui-referendum-extins-pe-tema-autonomiei-locale-16920945
https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/11/06/comunicat-de-presa-parlamentar-psd-razvan-rotaru-12-45-30

Minciuna are picioare scurte! PNL nu știe altceva decât să mintă, să manipuleze, să distrugă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *