Drumul mortii a fost dus la minister de catre Gireada si Soptica. Vezi solutiile

Pentru a găsi o soluție care să ducă la fluidizarea traficului și evitarea accidentelor de pe Drumul National 29 B, drum care străbate localitatea Cătamăresti-Deal a comunei Mihai Eminescu, în cursul zilei de astăzi , împreună cu dl. Senator Costel Șoptică, am fost la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor unde am purtat o discuție cu dl. Ministru, Lucian Bode, în vederea Modernizării acestui sector de drum.
🔵În acest sens am propus:
✔extinderea părții carosabile prin crearea a încă două benzi de circulație;
✔ instalarea de semafoare în intersecțiile Drumului National cu străzile „Lalelelor” și „ Narciselor”;
✔marcarea și semnalizarea trecerilor de pietoni;
✔constuirea unui sens giratoriu în intersecția Drumului National cu Drumul Comunal care duce catre satul Ipotești al comunei Mihai Eminescu.
🔵Prin executarea lucrărilor sus-menționate, s-ar evita în mod considerabil crearea ambuteiajelor, ar creste siguranta participantilor în trafic, atat al șoferilor cât și al pietonilor, micșorându-se posibilitatea producerii accidentelor.
✔Pe aceasta cale, țin să-i mulțumesc domnului Ministru, Lucian Bode, pentru deschiderea si receptivitatea de care a dat dovadă față de această problemă care este atât de interes local cât și de interes județean.

Verginel GIREADA – com. Mihai Eminescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *