Corina Dănuță, șefă la TEX, va conduce PPU la Botoșani

Corina Dănuță, unul dintre patronii TEX, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și face astfel primii pași în politică.
Ea a pus bazele și va conduce filiala județeană a partidului al cărui coordonator pentru zona de Nord-Est este Liliana Mincă.
„După cum bine se știe, județul Botoșani a fost mereu ocolit de-a lungul anilor de investiții majore, având parte doar de promisiuni electorale. Situația oamenilor de aici este una aproape dramatică, iar șansele reale pentru un trai decent sunt puține. Economia are nevoie de o clasă de mijloc puternică, iar acest lucru este imposibil fără contribuția capitalului autohton, esențial pentru a avea stabilitate economică și politică. Autoritățile trebuie să recunoască acest lucru și avem nevoie de politici publice, de politici fiscale care să încurajeze și ajute acest capital autohton să crească”, transmite Corina Dănuță într-un comunicat de presă.
Noul politician botoșănean a anunțat că în următoarele zile va veni și cu primul proiect în calitate de lider politic, unul legat de o serie de analize gratuite pentru botoșăneni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *