Spitalul județean transformat în abator pentru normele Covid

Spitalul județean de la Botoșani a devenit centru de antrenament pentru îngerii morții. Suspiciunile că spitalul a devenit lagăr de exterminare în vremurile noastre încep să se confirme. Că acționează la ordin ”de sus” sau nu, că sunt manipulați sau victime ale fenomenelor paranormale, cert este că dacă mergi la Spitalul Județean sănătos sau ușor bolnav, încă de când intri pe poarta spitalului pe fruntea ta scrie victimă covid și, aproape sigur, decedat. Mărturiile unor botoșăneni sunt mai mult decât zguduitoare. Dar omerta halatelor albe este de nepătruns. Nimeni nu intervine, nimeni nu se sesizează, nimeni nu anchetează. Și avem atâtea instituții ale statului cu atridbuții în acest sens. Dar toți tac. Pentru simplu fapt că cineva vrea musai rapoarte cu cât mai mulți morți de covid. Iar dacă botoșănenii nu se îmbolnăvesc și nu mor de covid atât de mulți cât ar vrea ”șmecherii „ acestei nații, nu e bai. S-a găsit soluția. Sunt omorâți oamenii sănătoși. Pe ce criterii sunt alese victimele e greu de spus. Dar redăm astăzi mărturiile unor botoșăneni îndoliați acum de îngerii morții .

”In 2.06.2020, soțul meu un munte de om, pleca de acasa pe picioarele lui, spre spitalul Mavromati cu salvarea cu tensiune mare, puțină febră si ceva dificultăți cu respirația. Ajunge la UPU, este investigat si testat ptr COVID. Nu știu din ce motiv este urcat din nou in salvare si plimbat pe la 2 spitale: la contagioase si infectioase, unde se trateaza de 2 luni doar covid și voi duceti un pacient cu risc tocmai acolo? După plimbare il interneaza pe Med. II singur in salon unde așteaptă rezultatul testului până miercuri seara cand bineînțeles testul vine pozitiv. De unde pozitiv dacă a respectat toate regulile, doar o ploaie de vara l-a surprins afară și de la asta am zis că e puțina febră ce o avea, nici un simptom de Covid, din alea mult trambițate de medici. Miercuri seara pe la ora 19 in mare viteza transfer de pe Med. II la reanimare, il pun pe o masca de oxigen, vb cu el la telefon până nu se mai găsește încărcătorul, trimit unul nou apare ca prin minune cel vechi, vb cu el până duminica seara spune că e mai bine,vorbea mai puternic si mai clar, scrie mesaj că e mai bine si luni dimineata spun ca l-au sedat că e agitat iar la ora 15 era deja intubat, iar de aici si până la a mă suna sa-mi spună ca l-am pierdut a mai durat până joi 11.06.2020 pe la ora 16. Nu știu nici acum ce tratament a primit ce i-au făcut, relații se dau doar intre orele 14-15 dacă reușești să prinzi legatura sau un medic, dacă ai sunat de doua ori intr-o zi deja esti bruscat si certat de parcă ai facut nu știu ce greseala, iar tu esti aprope paralizat de frica si ingrijorare. Când au trimis lucrurile lui încărcătorul iar era disparut ca și ceasul care nu au mai fost de gasit. Nimic din ce am face noi  nu-l mai aduce inapoi pe cel ce l-am pierdut pentru totdeauna ,am ramas cu o grămadă de intrebari si vrem răspunsuri, vrem să știm…DE CE?????? ”, a spus pe contul ei de facebook Ella Pietrariu. evident că răspunsurile lipsesc.

Confirmând spusele Ellei, Giorgio Sanduleanu a intervenit: ”Exact așa s-a întâmplat și cu fratele meu acum 2 luni! Dumnezeu să-i ierte pe cei dragi nouă și celor ce fac așa ceva din noi să aibă Dumnezeu grijă de ei…..! 😭😭😭😭😭😭SINCERE CONDOLEANȚE ȘI MULTĂ PUTERE!”.

”Condoleanțe. Așa se murea și înainte la Botoșani, și al meu a murit cu zile și nu am primit răspunsul nici acum”, a întărit și Constanta Pinzariu.

Ionut Caciuc este alt botoșănean care mărturisește teoria exterminării de la Spitalul Județean. ”Același lucru luam pățit și eu cu mama! A plecat cu ambulanta la Botoșani am sunat-o și era bine deodată au trimis-o la Dorohoi spunând ca a devenit agitata și a intrat în coma. Din acel moment nici un cuvânt pana pe 03.06 când dimineață m-au sunat ca a decedat!”. Și mai mult ca sigur există alte povești similare în Botoșani, sau în oricare altă localitate din județele Moldovei, pe care, de ce nu, le așteptăm pe adresa de E-mail a redacției: redactia@curierulsatelor.ro. Între timp le amintim îngerilor morții o frântură din jurământul lor sacru. Poate… ajută.

”Nu voi îngădui să se interpună între datoria mea şi pacient consideraţii de naţionalitate, rasă, religie, partid sau stare socială;
-Voi păstra respectul deplin pentru viaţa umană de la începuturile sale chiar sub ameninţare şi nu voi utiliza cunoştinţele mele medicale contrar legilor umanităţii”, este o parte din Jurământul lui Hipocrate, varianta modernă, aşa cum a fost ea adoptată de Asociaţia Medicală Mondială în cadrul Declaraţiei de la Geneva – 1975.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *