VIDEO Melodie de top pentru Voronskaya lansată la Stejarul – eveniment susținut de Stage M și promovat de Curierul Regional

Ieri, la Cabana Stejarul din comuna Mihai Eminescu, la 5 km de Botoșani, interpretul de muzică populară Ionel Pădurariu a lansat o nouă melodie care, mai mult ca sigur, va ajunge repede la inimile tuturor. ”Voronskaya ne-a adus fală” este melodia care a avut ieri premiera, pe scena piramidă amenajată la Stejarul de către cel mai cunoscut organizator de evenimente, Marius Honceriu de la Stage M. Altfel spus, dacă există localități în lumea asta, sau oameni care nu au auzit de Voronskaya, cu siguiranță vor auzi de acum datorită melodiei lui ionel Pădurariu. Tot ieri, clienții cabanei au fost încântați cu romanțe și melodii interpretate de către Valentina Tipa Lulciuc dar și cu melodii interpretate de tânărul și absolut talentatul interpret Vasile Dumitru Ostafi. ”Îmi pare rău că nu putem organiza evenimente mari. respectăm legea, ne supunem legii. Promovez în continuare artiștii și în special artiștii din Moldova. Ca vicepreședinte al Asociației ProEvent Moldova, unul din scopurile asociației este de a descoperi noi talente. Sper să reușesc să organizez evenimente, conform legii cu 500 de persoane pe scaune. Normal că îmi lipsesc spectacolele mari. Asta e viața mea, pe asta m-am specializat, acesta este businessul meu în care mi-am investit toți banii pe care i-am câștigat. În domeniul ăsta este foarte mult de investit în echipamente și în tehnică”, ne-a spus Marius Honceriu. Cât privește lansarea melodiei cu nume de brand de ieri, Marius a făcut câteva mențiuni.

”Noi, botoșănenii, ne mândrim că avem un așa brand în județul nostru, Voronskaya, care crește în lume. Este o băutură apreciată de cei care consumă tării. este o firmă serioasă în primul rând, cu oameni serioși. Alături de Cotnari, Voronskaya sunt principalii mei susținători ai evenimentelor culturale. Mi-aș dori foarte mult să mut evenimentele la piscină la Cornișa, dacă voi găsi înțelegerea necesară la conducere”, a mai spus marius Honceriu.

Ionel Padurariu la Cabana Stejarul, un eveniment Stage M sustinut si promovat de Curierul Regional 🤗

Publicată de Marian Morosan pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *