Șantaj la Primăria Eminescu. Mitul înțelegerii politice Gireadă – PSD s-a spart

Verginel Gireadă, candidatul PNL pentru Primăria Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost la un pas de a fi jecmănit pe față. Și financiar și politic și…mediatic. O publicație tipărită, atribuită de botoșăneni unui anume partid politic, a încercat să îl șantajeze pe Gireadă în cel mai josnic mod. Au publicat un material despre ”tinerețile” lui Verginel. Au purces apoi în comuna victimei și au distribuit ziarul, din mers, pe arterele principale ale comunei. Înainte de acestă ispravă, deloc de condamnat, dcă ar fi fost în scopul informării reale, angajații ziarului s-au dus la Gireadă și i-au propus o șpagă de 2000 de euro ca să nu scrie despre el. Evident că Gireadă nu a cedat șantajului. Ba chiar a făcut public pe o rețea de socializare acest incident. Urmarea se știe. Ziarul a fost distribuit prin comună. Baiul celor de la ziarul ”orientat” și distribuit dimineața este că au muncit degeaba. În urma lor toate exemplarele distribuite au fost culese de către echipa lui Verginel. Ne îndoim că patronii ziarului, politici sau nu, i-au însărcinat pe ziariști să colecteze șpăgi prin comună. Dar asta sigur o vor clarifica și rezolva în bucătăria lor. Cum toată suflarea botoșăneană spune că ziarul este al PSD, iată că și mitul înțelegerii electorale ”pe sub preș” dintre Verginel și PSD a fost demontat astfel.

”Vreau să vă aduc la cunoștință că în urmă cu scurt timp am fost șantajat de reprezentanții unui ziar ( nu dau numele ziarului pentru că nu vreau sa il promovez), în sensul că, mi-au cerut o sumă de bani pentru a nu publica articole denigratoare despre mine, în această campanie electorală.
NU AM CEDAT ȘANTAJULUI, fapt pentru care au scris un articol, în care au inserat doar anunțuri copiate din alte surse, care erau de actualitate acum 10 ani. Văzând că nu au obținut reacția dorită, în sensul că nimeni nu a dat importanță articolului, au împărțit în comună un ziar în cadrul căruia este și acea știre”, a spus Verginel Gireadă, care a confirmat povestea pentru Curierul Regional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *