Prima pagină » Tomac, PMP: Viața politică este dominată de partide învechite în rele

Tomac, PMP: Viața politică este dominată de partide învechite în rele

0

PMP Botoșani a lansat ieri, la Cornișa, platforma program a partidului pentru dezvoltarea județului. Corneliu Popescu, lider al organizației județene și candidat pentru președinția Consiliului Județean, a prezentat în ce constă Master Planul PMP pentru Botoșani.

Cezar Vizitiu, cel ce s-a ocupat direct de organizarea acestui eveniment de succes le-a vorbit celor prezenți despre necesitatea schimbării, a implicării cetățenilor în exercițiul electoral, le-a vorbit despre imperativul redării încrederii și reclădirii speranței tuturor botoșănenilor.

La eveniment au participat candidații partidului, reprezentanți din toate UAT-urile, precum și președintele Eugen Tomac, cel ce în calitate de europarlamentar a vorbit oamenilor despre disfuncționalitățile din societatea și politica românească. Tomac nu a uitat să le spună celor prezenți că PMP este singurul partid care are prinsă în statut reîntregirea României, prin revenirea Basarabiei la patria mamă.

”Din discursurile pe care le-am auzit până acum simt ceea ce este cel mai important într-o campanie electorală, motivația. Din nefericire, această campanie electorală se desfășoară în condiții inedite. Însă, democrația îți scoate în față foarte multe probleme. Și iată că trebuie să avem alegeri în plină pandemie. Mulți politicieni iresponsabili spun că mai bine amânăm alegerile. Eu vă spun că trebuie să avem alegeri. Pentru că mulți cetățeni români, în urmă cu 30 de ani, au ieșit în stradă pentru această libertate, pe care trebuie să știm să o prețuim. Foarte mulți politicieni care cred că le știu pe toate au confiscat această libertate și au folosit-o în interes propriu. Viața politică a fost dominată de partide învechite în rele. Acest partid pe care îl conduc astăzi este cel mai liber partid politic din România. Mi-am dorit foarte mult să contribui la construcția unui partid politic în care oamenii să vină din încredere. Mulți se întreabă de ce PMP și nu alt partid. Ați văzut mulți politicieni spunând că luptă pentru revenirea la alegeri în două tururi. Dar niciun partid nu și-a dorit în mod real acest lucru. Singurul partid care a mers în parlament cu un proiect de lege este PMP. De mai bine de un an și șase luni, stă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților acest proiect de lege. Este nevoie de un singur vot pentru a deveni lege. Pentru a reuși să le dăm românilor șansa să-l aleagă pe cel mai bun în fruntea comunității”, a spus Eugen Tomac la Botoșani.

PMP Botosani, Amfiteatrul Cornisa, Tomac -lider PMP, Corneliu Popescu , candidat Consiliul Judetean Botosani, Gheorghe Ciubotaru – candidat Primaria Botosani

Publicată de Marian Morosan pe Duminică, 6 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *