Prima pagină » Tăcerea mieilor sau mafia tăcerii? Primarul din Curtești a amuțit. Se teme de judecata oamenilor

Tăcerea mieilor sau mafia tăcerii? Primarul din Curtești a amuțit. Se teme de judecata oamenilor

0

O serie de întrebări publice adresate de către candidatul PNL actualului primar PSD din comuna Curtești l-au lăsat pe Marcel Anton fără cuvinte. În 4 ani de mandat a învățat două lucruri. Primul – tăcerea e de aur și doi – promisiunile sunt mană cerească în campanie. Chiar dacă până atunci te-ai comportat precum țarul de la Kremlin. Viitorul primar al comunei, liberalul Florin Plian, i-a adresat o serie de întrebări punctuale la care primarul nu a fost capabil să răspundă. Pentru că răspunsurile corecte ar fi însemnat să îl înfunde temeinic în tenebrele penalului. Și probabil așa se va întâmpla după predarea timonei. Dacă mai sunt câțiva cetățeni pe care i-a îndoctrinat cu filozofia marca Anton, cei mai mulți locuitori ai satelor din Curtești s-au protejat de riscul infecției propagandistice antoniene. Redăm mai jos întrebările candidatului Plian care l-au redus pe Anton la tăcere. Rămâne să ne convingem dacă pe 27 alegătorii îl vor trimite pe Anton la origini, adică la frizeria ”privată” de pe la Agafton, acolo de unde a plecat cândva.

”Eu Plian Florin candidat al PNL la Primaria Curtesti il somez public pe primarul Comunei Curtesti domnul Anton Maricel , sa răspundă public , în fata locuitorilor comunei noastre la toate acuzațiile care i se aduc atat in spațiul public cât și în cel privat.
Menționez ca pana in momentul de fata nu am avut la cunostinta despre toate aceste lucruri care se petrec în administrația locala Curtesti, nu m- am implicat în dedesubturile lor , nu le-am împiedicat in nici un fel proiectele, ba din contra am sustinut tot ce a fost de folos și pentru binele comunitatii noastre.
Avand in vedere ce se scrie în spațiu public rezulta ca la Curtesti s-a format o caracatita de interese, un grup organizat în goana după afaceri cu bani publici !
Pentru a nu spune din nou ca duc o campanie murdara si pentru ca îmi doresc și o ,,viata curata ” si dupa campanie va rog sa răspundeți public la următoarele întrebări rezultate din acuzatiile din spațiu public :

1.Primaria Curtesti a contractat un credit pentru o perioada de 20 ani pentru Căminul Cultural și Sala de Sport?
2.Aveti rude de gradul 1,2,3,4 cu care Primaria Curtesti are colaborări ?
3.Detineti terenuri din pășunea comunei in fapt ,iar în acte sunt tranzacționate de alte persoane ,dumneavoastră fiind direct cel care încasează sumele in urma vânzării acestora?
4.Ati direcționat beneficiarii autorizațiilor de urbanism in vederea elaborării proiectelor către o ruda a dumneavoastră?
5.Detineti apartamente in Iași, Hudum, Botoșani pe numele dvs sau a altor persoane ?


6.Ati alocat terenul din pasunea comunala Hudum destinat cimitirului către o persoana juridica și s-a construit un ansamblu de blocuri ?
7.Ati folosit copiii ansamblului ,,Flori de mar” la petrecerile private din toiul nopții in scopuri private ?
8.Ce masuri SSM ati luat in momentul în care ați constat ca la locul de munca o persoana a fost otravita?
9.Ati comunicat evenimentul produs in timpul muncii domnului Vitel Dumitru cf Legii 319/2006 ,art.5,lit.f avand in vedere ca ati constat personal acest lucru?
10.Ati întocmit un proces verbal de constatare a evenimentului produs?
11.Ati început construcția unei noi case pe terenul Gostatului si ati sistat lucrările temporar?
12.Ce proiecte prin fond european ati derulat în timpul mandatului?
13.Folositi mașinile Primăriei Curtesti in campanie electorala , inclusiv sambata si duminica?
14.Exista pe teritoriu comunei ansambluri si cartiere de case fără autorizație de construcție, si din ce motiv?
15.Aveti la cunostinta ca din toata suprafata de pasune a comunei lipsesc peste 40 ha care au fost înstrăinate, iar din acest motiv s-a dat în concesiune catre diverși si s-a amânat intabularea?
Va rog sa raspundeti la toate aceste întrebări pentru ca toate discuțiile din spațiul public sa înceteze, iar fiecare candidat sa-si prezinte proiectele oamenilor fara sa ne jignim unii pe alții!
Am fost observator la toate aceste aspecte scrise în spatiul public și un singur lucru și foarte important vreau sa precizez ca dacă dl Anton a ascuns ceea ce i s-a întâmplat domnului Vitel Dumitru si dacă se confirma
VOI REFUZA categoric sa mai colaborez cu dumnealui, iar pe veci pentru mine și familia mea va fi un PERICOL SOCIAL !
Viata unui OM nu e de rasul nimănui , nu e o gluma si nu se tratează cu o asa mare superficialitate!
Am familie, am o fetita minunata , am cu ce trai modest și nu doresc sa fiu afectat niciodata de acest fel de glume!

Florin Plian,

Candidat PNL pentru Primăria Curtești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *