Județul a intrat în era PSD. Abia acum. 45 de primari și Consiliul Județean. Vezi unde au câștigat

În absența tinerilor la vot, în condițiile unei campanii care pe alocuri pe mulți i-a lăsat perplecși, adâncindu-le indecizia, pe fondul unei ample, susținute și mai bine gândite strategii electorale a staffului PSD, social democrații au câștigat județul Botoșani cu adevărat. Abia acum. Votanții au decis că PSD merită primăriile din 43 de comune. În același timp, Consiliul Județean a revenit tot PSD, prin candidatura senatoarei Doina Federovici care s-a dovedit a fi cartea câștigătoare. La Municipiul Botoșani astăzi se va analiza contestația depusă de edilul Flutur, dar și aici e clar. Botoșănenii l-au preferat pe fostul viceprimar Cosmin Andrei. Vezi mai jos comunele în care PSD are primari începând de azi:

 #Adășeni#Avrămeni#Bălușeni#Broscăuți#Cordăreni#Corni#Coșula#Curtești#Dersca#Dobârceni#Drăgușeni#George_Enescu#Gorbănești#Havârna#Hilișeu_Horia,#Hlipiceni,#Hudești#Lozna,#Lunca#Manoleasa#Mihăileni, #Mihălășeni, #Mileanca, #Mitoc, #Prăjeni, #Răuseni, #Roma, #Santa_Mare, #Șendriceni, #Știubieni, #Todireni, #Trușești, #Unțeni, #Văculești, #Vârfu_Câmpului, #Viișoara, #Vlădeni, #Vlăsinești, #Vorona.

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici este convinsă că toți botoșănenii au așteptări mari de la elita social democrată, dar susține că PSD va demonstra în următorii 4 ani cum se poate face administrație publică.
”Le mulțumim tuturor botoșănenilor care ne-au susținut și au crezut în noi.
Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au ieșit la vot
Le mulțumesc colegilor mei de la PSD Botoșani care au fost în campanie alături de mine și de Cosmin și au făcut echipă în fiecare localitate.
Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie și au fost în teritoriu și au discutat cu botoșănenii din satele, comunele și orașele din Botoșani.
Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare care a făcut totul doar pentru proprii membrii de partid și nimic pentru cetățeni. Mai mult decât atât, fiecare categorie socială și profesională din din Botoșani a avut de suferit în ultimul an din cauza măsurilor luate împotriva lor de Guvernul Orban.
Am avut o campanie directă de la om la om, sinceră, bazată pe ce am făcut, pe recunoașterea lucrurilor nerezolvate la nivel de județ și în fiecare localitate și pe programele concrete pe care le-am gândit pentru fiecare comunitate locală. Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun acolo unde trăiesc.
Oamenii s-au săturat de planuri economice închipuite și de minciuni cu miliarde de euro pe hârtie, dar în realitatea le sunt amputate pensiile părinților și bunicilor și alocațiile copiilor.
Sănătatea și siguranța oamenilor, educația copiilor noștri, modernizarea infrastructurii la nivel local și național, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botosanean au fost și vor fi principalele principii pentru care nu vom accepta niciun fel de compromis.
Botoșănenii au cele mai mari așteptări de la echipa social-democrată! Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de toți liberalii din Botoșani.
Numai vorbe! Rezultate Zero!

Urmează o perioadă în care prin proiecte duse la bun sfârșit, prin determinare și prin implicare totală a noii echipe administrative vom arata cetățenilor că au ales bine”, a anunțat Doina Federovici, proaspăt președinte al CJ Botoșani. De altfel, prima femeie din istoria politicii botoșănene care a câștigat detașat Consiliul Județean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *