Achiței, PNL: minciunile tovarășilor. Ați patentat NIMICUL PESEDIST, ștampilă de care nu veți putea fugi printr-o altă avalanșă de promisiuni

Cristian Achiței, candidat PNL Botoșani pentru Senat, continuă telenovela politică ”Minciunile tovarășilor”. Vezi cum demontează deputatul liberal o altă știre social democrată, catalogată ca fiind Fake News.

MINCIUNILE TOVARĂȘILOR – 11 noiembrieNicio surpriză! Pesediștii continuă să execute ordinul pe unitate de a-i bombarda pe botoșăneni cu minciuni sfruntate în campania electorală. Prin comunicate de presă semnate (și plătite), rând pe rând, conform tabelului, de candidații la parlamentare.Unul dintre puținii candidați cu diplomă la o universitate de stat ai partidului roșu, dacă nu singurul, Dan Șlincu, a fost pus să dezinformeze publicul pe tema educației, o temă sensibilă pentru ceilalți lideri pesediști din motive personale. Nu, tovarășe Șlincu, guvernul PNL nu ”a blocat accesul la educație pentru 45.000 de elevi”, ci A PROTEJAT DE RISCUL INFECTĂRII CU COVID-19 45.000 DE FAMILII BOTOȘĂNENE; PNL nu ”a blocat dublarea alocațiilor și majorarea salariilor profesorilor”, ci A GESTIONAT ȘI CONTINUĂ SĂ GESTIONEZE CU RESPONSABILITATE, ÎN VREME DE CRIZĂ SANITARĂ ȘI ECONOMICĂ, BUGETUL ȚĂRII.PSD a fost la guvernare timp de 7 ani în care omenirea și România nu s-a confruntat nici cu o pandemie fără precedent în ultimul secol și nici cu o recesiune economică. Cu toate creșterile economice din cei 7 ani de guvernare, PSD a tocat banii țării aiurea, fără a le oferi românilor nici investițiile promise în 2016 și nici majorările de alocații, pensii și salarii.Dar culmea demagogiei populiste este atinsă în comunicatul mult iubitei și stimatei tovarășe din fruntea partidului roșu, care îi ”asigură” pe botoșăneni că PSD are un nou program-minune, prin care rezolvă toate problemele țării și ale județului, începând cu covidul. Pesediștii își imaginează astfel că vor găsi suficienți fraieri pe care să-i prostească cu vorbele lor goale, la fel cum au făcut în urmă cu patru ani, când au promis, ba chiar, ca și acum, au ”dat asigurări” privind construcția de spitale regionale, autostrăzi, locuințe noi, creșe, grădinițe și școli, nefăcând apoi absolut nimic din toate astea.Greșit, tovarăși! Nu vă mai crede nimeni! Ați patentat NIMICUL PESEDIST, ștampilă de care nu veți putea fugi printr-o altă avalanșă de promisiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *