Au adus Europa la Botoșani. Vezi ce se pregătește la Pensiunea Andreea

Cei care au dat startul anul acesta la spectacole în locații de tip HoReCa au fost Răzeșii Moldovei. Duminică, la Hotel Premier, spectacolul de muzică populară Love Event a adus Europa în Botoșani. Gândit și derulat în condiții de pandemie, spectacolul a fost susținut la Hotel Premier din Botoșani și a fost transmis online de către Kharisma Intact Society din Botoșani.

Promovat pe ultima sută de metri, spectacolul a reușit să țină cu ochii pe Botoșani internauți din toată Europa și din toată România. Deschis pe acorduri de jazz (interpretat de Sergiu Moisa), evenimentul a oferit românilor din toată lumea și piese de muzică ușoară și internațională, interpretate de Ana Maria Atitienei și o tânără cu o voce fenomen – Alexandra Miron. A urmat o salbă de melodii populare interpretate de soliștii Valentina Moroșanu și Marian Moroșan. Spectacolul a fost inserat cu dedicații muzicale primite din Londra, din Austria, din Italia, Franța și alte țări, dar și din județe precum Botoșani, Arad sau Constanța. Chiar dacă pe final sunetul a creat ceva probleme, totul a decurs într-o atmosferă de sărbătoare fix de Valentines Day.

Pentru sărbătoarea românească Dragobete, aceași formație și același organizator au pregătit un alt spectacol, spun ei la fel de captivant, dar cu alte surprize. Pe 24 februarie, românii din toată lumea sunt invitați să petreacă românește de Dragobete, la Pensiunea Andreea din Stăuceni, la o aruncătură de băț de municipiul Botoșani. Și de data aceasta spectacolul va fi transmis online. Spectacolul se va transmite pe rețelele de facebook ( http://www.facebook.com/formatiarazesiimoldovei ) de la ora 16.00. Organizatorul și formația mulțumesc și firmei Moldo TNB Structuri Botoșani – una dintre cele mai serioase firme de construcții din Botoșani și din țară, precum și familiei Bîlbă care au acceptat să fie parteneri ai soliștilor Răzeșilor Moldovei, devenind astfel protectori ai artelor și culturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *