O tânără dintr-o comună înscrisă în cel mai mare concurs de antreprenoriat pentru femei

Este tânără, este ambițioasă, a absolvit anul acesta Management la Academia de Studii Economice București, a învățat că trebuie să pui suflet în ceea ce construiești pentru comunitate , dar își dorește mai mult. Pentru ea, pentru angajați, pentru cei din jurul ei și din comunitatea sa. Delia Gînga este din Văculești , Botoșani și a intrat în competiția lansată de Organizația Femeilor Antreprenor (OFA). Afacerea sa este Croitoria din Sat, sub brandul Boolendre. Iar ceea ce face ea acolo, deja, este de domeniul poveștilor televizate. Costumele populare realizate la Văculești întrunesc în frumusețea lor demnitatea și esteticul oamenilor de la sate, de altădată, frumusețea și eleganța modernismului, nemurirea românismului prin edenicele costume populare autohtone. Premiul cel mare este în valoare de 10000 de euro, din care 5000 euro în bani și 5000 euro în produse și servicii oferite de sponsorii concursului. Prin planul de afaceri depus în cadrul concursului, tânăra din județul Botoșani își dorește să construiască un spațiu de lucru mai mare, să își mărească capacitatea de producție, să își modernizeze gama de utilaje, să își diversifice piața de desfacere și să investească mai mult și mai eficient în publiciatate.

”Croitoria din Sat este în momentul de față un mic atelier de croitorie și broderie tradițională, cu un număr de doi angajați și o capacitate de producție mică. Într-o lume modernă, în care tradiționalul cu greu își face loc, noi oferim soluții vestimentare originale care împletesc cu măiestrie cele două universuri antagonice. Din dorința de a păstra și a promova zestrea portului tradițional românesc, micul nostru atelier încearcă prin creațiile sale să introducă motivele populare în stilul vestimentar modern. Desigur, oferim și soluții pentru articole vestimentare care să reflecte doar un singur trend: tradițional sau modern. Sub brandul „BOOLENDRE” avemsoluții vestimentare de serie sau oferim clienților noștri posibilitatea de a-și creapropriul stil, dedicat, unicat. Prin proiectul propus dorim să ne mărim capacitatea de producție astfel încât, pe lângă comenzile primite de la ansambluri folclorice, asociații culturale sau instituții publice, să putem comercializa produsele noastre în magazine proprii, în magazinul online dar și în străinătate”, a pledat delia Gînga pentru afacerea sa în cadrul competiției.

Până pe 27 Octombrie o puteți vota și susține accesând link-ul: https://ofa.ugir.ro/competitia-regionala-iasi/ Se poate vota o singura dată de pe același telefon/ computer și durează doar un minut🥰

Prima competiție de pitching din România, adresată femeilor antreprenor.Competiția „OFA Startup Angels “ este un concurs de pitching, care are ca principal obiectiv susținerea succesului afacerilor antreprenoarelor românești.Femeile antreprenor reprezintă peste 35% din acționariatul firmelor românești. Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei cifră de afaceri.Noi, OFA Startup Angels, considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești. Dorim să oferim ocazia fiecărei femei antreprenor la început de drum să își construiască afacerea de succes. Organizarea este prilejuită de OFA UGIR și se înscrie în principiile și filosofia organizației, de a dezvolta o politică comprehensivă, la nivel local, regional, național și internațional, pentru sprijinirea și promovarea antreprenoriatul feminin și susținerea inițiativelor de business. Organizator este BRAND AMBASADOR prin filialele regionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *