Un patron vrea să schimbe soarta unor năpăstuiți din Santa Mare. Spectacol grandios a doua zi de Paște

Familia Irimia din Santa Mare, Botoșani, este unul din multele cazuri sociale din județ și din țară. Diferența este că, în cazul lor, un om de afaceri botoșănean a ales să nu rămână indiferent și să îi ajute. Dacă toți cei cu vistieria mai binecuvântată de la Dumnezeu ar face ca el și și-ar tocmi sufletul vistiernic, lumea ar fi, evident, mai bună. Și am întâlni mai puține cazuri de sărăcie cruntă.

Cătălin Chiorescu vrea să ajute familia din Santa Mare așa cum se pricepe mai bine. Și cum unde-s doi puterea crește, s-a gândit să ceară sprijinul tuturor celor ce vor să îi fie alături. Măcar și cu un leu sau un gând bun, după cum singur spune. Așa că, a doua zi de Paște, la Santa Mare, a organizat un spectacol caritabil care se anunță a fi unul cu reverberații. Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru construirea unei case în care să locuiască familia Irimia. Tatăl Irimia își crește singur cei trei copii, după ce soția a fost răpusă de boală. Fiii lui suferă de afecțiuni medicale, iar imobilul unde își duc traiul în prezent se află într-o stare avansată de degradare.

”Va fi un eveniment mare, cu mulți artiști care au acceptat invitația și care ne vor fi alături, vom avea scenă, sonorizare și lumini profesionale , pentru că ni s-a alăturat și Marius Honceriu cu toate echipamentele pe care le are. Vor participa mulți oameni importanți din județ care vor pune umărul sa ne îndeplinim visul. Sunt convins 100 la 100 că familia noastră va avea o casă nouă. Toți politicienii din județ vor primi invitație la eveniment, indiferent de culoarea politica. Toți copiii vor primi gratis dulciuri , vată de zahăr, baloane și toți participanții vor primi sarmale și mici, totul gratis. Fiecare va pune umărul cu ce poate, 1 leu, un gând, orice să îndeplinim un vis”, ne-a spus Cătălin Chiorescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.