Spectacolul anului în România va fi în orașul primarului invidiat de europeni

A mizat pe independență energetică, a pus accent pe aducerea tinerilor înapoi acasă, se preocupă de traiul cât mai bun al tuturor celor din oraș, a asfaltat toate străduțele, până în câmp, cum nici în municipiul reședință de județ nu găsești, a înfrumusețat orașul și continuă să construiască blocuri și case pentru cei care au nevoie și despre realizările lui se poate scrie un roman întreg, nu doar o broșură sub egida bune practici. Dar nu a uitat nicio secundă de cultură, tradiții, școli, sport. Primarul despre care vorbim și care a juns să fie apreciat în Europa este Relu Târzioru, din orașul Săveni, județul Botoșani.

După sărbătorile pascale, la Săveni va fi inaugurată cea mai cochetă bază sportivă, cel puțin din județ, cu un stadion pe care mulți sportivi își vor dori să evolueze. ”Am ajuns și ziua în care mă simt împlinit sufletește, vizavi de complexul sportiv al orașului Săveni. Suntem 99% pregătiți să inaugurăm această bază sportivă. Inaugurarea va avea loc pe data de 4 mai. Vor fi prezenți cu siguranță cei de la Holograf, vom avea un show de lumini și de lasere, a doua trupă va fi una dintre Proconsul și Direcția5. Va fi un spectacol inegalabil până în momentul de față în județul Botoșani. Pot participa toți locuitorii din orașul Săveni cât și din toate localitățile județului Botoșani. Vor fi bine-primiți, intrarea este gratuită și îi așteptăm în număr cât mai mare, pentru că vrem să umplem atât tribunele cât și suprafața de joc cu suporteri”, a declarat Relu Târzioru, primarul miracol din Nord-Estul României. Vezi mai jos ce a mai spus edilul.

1 thought on “Spectacolul anului în România va fi în orașul primarului invidiat de europeni

  1. Un oraș de unde tinerii pleacă pentru ca nu au nici o perspectivă, cu o populație îmbătranită, fară locuri de muncă, un oraș cu 4 stadioane și 3 săli de sport inutile… întradevar un oraș invidiat de europeni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.