Prima pagină » Unic în România: Gireadă râvnit ca primar în altă comună – video

Unic în România: Gireadă râvnit ca primar în altă comună – video

0

Despre cât de gospodar este Verginel Gireadă, primarul de la Mihai Eminescu, din județul Botoșani, despre cum și-a adus comuna la nivelul de dezvoltare a unui municipiu am mai scris. Dar nu credeam să întâlnesc vreodată oameni din altă comună care să se roage și să plângă după Verginel Gireadă. Edilul Gireadă este dorit ca primar și în altă comună, la Gorbănești. Cei de acolo cred că doar cu un om ca Gireadă ar mai avea vreo șansă să nu mai fie cea mai săracă localitate din județ. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu cu doi oameni politici care au alte culori partinice, respectiv Dan Constantinică – consilier local PMP și Dorinel Cosma – senator AUR.

”Așa cum am zis de la început, bun venit în Gorbănești, una dintre cele mai sărace comune ale județului Botoșani. Din cauză că nu se mai satură de furat. Ei păstoresc comuna de multă vreme, ei o jefuiesc… Comuna Gorbănești, după revoluție avea 10 mii de locuitori. Acum, după ultimul rncesământ, mai are 3114 locuitori. Se depopulează comuna într-un ritm alarmant”, a spus Dan Constantinică. În timp ce discutam cu ei, la circa 100 de metri în spatele lor, a trecut și unul din foștii primari, Gică Iliescu, vinovat în bună parte de lăcrimațiile din comună.

Pornind de la discuția despre un cătun al comunei, numit tot Mihai Eminescu, precum comuna păstorită cu vrednicie de Verginel Gireadă, consilierul local a concluzionat că doar un primar ca Gireadă îi mai poate scoate din comă indusă. Vezi în materialul video de mai jos ce spune consilierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *