Prima pagină » Tinerii din Săveni vor participa la Summitul Tinerilor de la Târgu Jiu

Tinerii din Săveni vor participa la Summitul Tinerilor de la Târgu Jiu

0

Potrivit informațiilor transmise de Flavius Damean, vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret, tinerii din orașul Săveni se pregătesc și anul acesta să participe la Summitul Tinerilor, de data aceasta, la Tg Jiu. Summitul Tinerilor revine în perioada 16 -19 noiembrie la Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023! 

Pe pagina evenimentului am descoperit că anul acesta s-a propus conceptul „Abilitate/Agilitate”.  Pornind de la tema Anului European al Competențelor, tinerii vor fi îndemnați să privească spre practici verzi, digitale și incluzive dintr-o perspectivă… URL – UnLearn, ReLearn, Learn, inspirată de programul Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023.

Practic, în cadrul fiecărei activități, tinerii vor explora obișnuințe nesănătoase de care să se dezvețe, se vor conecta la lucrurile pe care le știu deja și le reînvață și, bineînțeles, vor învăța ceva nou într-un cadru relaxat, non-formal.

Vor participa la:
– Ateliere care explorează cele trei teme
– Conferințe interesante cu speakeri cool
– Sesiuni de networking
– Pastila de lifeskills
Formularul de înscriere poate fi accesat aici:  https://forms.gle/eeexoua8G7zojR9MA

Deadline: 18 octombrie 2023, ora 23:59

 Summitul Tinerilor este cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie și celebrare al mișcării de tineret din România și este organizat anual în Capitala Tineretului din România de către Guvernanța programului (Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, PONT Group și Banca Comercială Română BCR) precum și Federația START și Primăria Târgu Jiu, co-managerii ediției curente a programului.

 Câteva aspecte esențiale despre cum vor decurge lucrurile la Summitul Tinerilor 8.0 | Abilitate/Agilitate, prezentate de organizatori:

”Noi îți asigurăm cazarea, mesele de pe parcursul zilelor petrecute la Târgu Jiu și materialele necesare pentru toate activitățile desfășurate.

Tu îți vei asigura transportul. Totuși, anul acesta, bugetul alocat ne permite și decontarea transportului pentru 50 de participanți și ne dorim să asigurăm acest sprijin pentru persoanele care au cea mai mare nevoie”.

Summitul Tinerilor 8 este susținut de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+, componenta de participare a tinerilor.

Info line: www.ctr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *